Vajinismus tedavisi

kubra9191

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
22
13
8
33
Hanımlar merhaba ben 1.5 yıllık evliym evliliğinin ilk gecesi kabus oldu kasılmalar vs tedavi olmak istedim ama esim hep erteledi yaparız olur denemeler esnasnda 2.ayında hamile kaldım nasil oldu demeyin oldu oluyormuş ama gebeliğin riskli olduğu icin birliktelik zaten yasaktı sezeryan dogum yaptim bebegim simdi 6 aylik ve hala biz başaramadık ve reyyan ozcan temizkana gitmeye karar verdik ama tereddutluym sanki yapamam gibi geliyo muayeneden bile cok korkuyorum aparatlar vs varmis yapamam gibi geliyo benim gibi olup ayni doktora gidip sorununu çizenler lutfen bana cesaret verin kendime hic güvenim yok

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba ben 1.5 yıllık evliym evliliğinin ilk gecesi kabus oldu kasılmalar vs tedavi olmak istedim ama esim hep erteledi yaparız olur denemeler esnasnda 2.ayında hamile kaldım nasil oldu demeyin oldu oluyormuş ama gebeliğin riskli olduğu icin birliktelik zaten yasaktı sezeryan dogum yaptim bebegim simdi 6 aylik ve hala biz başaramadık ve reyyan ozcan temizkana gitmeye karar verdik ama tereddutluym sanki yapamam gibi geliyo muayeneden bile cok korkuyorum aparatlar vs varmis yapamam gibi geliyo benim gibi olup ayni doktora gidip sorununu çizenler lutfen bana cesaret verin kendime hic güvenim yok
merhaba,çok geçmiş olsun.. İlk mesajım bu arada foruma sana :) bende vajinismustum ve 3 sene sürdü. Senin gibi hamile kaldım ama düşük oldu.. Çok araştırdım hep olur deyip erteledim ama hepsi boşa geçen zamanmış inan bana ben sadece bu konuda değil her konuda korkağım ve asla yapamam diyordum. 2 hafta tedavi gördüm ve sonuç başarılı,korkulacak hiçbirşey yokmuş meğer. Erteleme ve sakın korkma sonrasında meğer hiçbirşey yokmuş diyeceksin :) Umarım olumlu sonuçlarını da okuruz :)

Bende ayni hastalıktan gittim reyyan hocaya ve 4 seansta yendim sakın geciktirme. Ve aparatlar filan düşünüp kendini boşuna korkutma reyyan hoca kisiye özel tedavi uyguluyo herkeste ayni tedavi metodunu uygulayacak diye bisey yok. Sakın endislenme endiselendigin her an reyyan hocanın desteğinin her zaman yaninda olduğunu göreceksin

Back
X