Vajinismus ve hamilelik

Tunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
38
16
3
36
Kizlar merhaba , bu baslikda bir cok konu acilmis ama bu konuyu bu sekilde bulamadim..
Soyle ki ben vajinismuslu olarak hamile kaldim , su an 9 haftalik hamileyim ,kizlik zarim duruyor ,doktor sezeryan dogum olacak dedi ama sezeryan zamani kizlik zarinin ameliyatla alinmasi gerekdiyini soyledi cunku altdan doktor parmaklariyla biriken kan birikimlerimi varmis neynis onlari da temizleyecekmis ,yani sezeryan dogumda oyle olur dedi ,ama ben hem sezeryan olub hem de ayni gunde kizlik zarinin alinmasindan korkuyorum(( sora iki tarafli aci cekicem ((
Basina boyle bir sey gelen varmi?kizlik zari durarak hamile kalip sezeryan dogum yapan?nasil oldu her sey?

Büyük başarı sizinki hayırlı olsun. Ama keşke vajinismusu çözüp öyle hamile kalsaydınız ama olan olmuş. Kızlık zarı aldırmak çok zor olacağını sanmam. İncecik bir zar zaten. İlişkide bile bende damla damla kan gelmişti.

Tesekkur ederim , evet bilmiyorum ki iliskide yirtilmasiyla ameliyatla alinmasi aynimi oluyor acaba ((

Vajinismus tedavisi olabilirsin bu süreçte henüz gebeliğin başındasın çok iyi Dr lar var. Bi arkadaşım 4 seansta bu sorunu çözdü ve mutlu bir evliliği var

Kızlık zarı alındıktan sonra bir acı olmaz ki. Olay yırtılana kadar bazen yırtılırken bile acı hissetmiyorsun hem sezeryan niye acı olsun bütün olay narkoz altında olacak bitecek. İnsanlar hamile kalmak için neler yapıyor hamileliğin keyfini çıkarmak yerine kafanızı nelere takıyorsunuz. Kabul bu rahatsızlığınız psikolojik ama çözene kadar net şekilde korunsaydınız keşke

Yok o an degil ameliyatdan sonra hem sezeryan yeri hem altdan acirmi diye korkuyordum ,merak etdigim benim.durumda olub sezeryan olan oldumu hic?onlarda da ayni gun alindimi zar? Yoksa benim doktormu boyle tercih ediyor

Ben azerbaycandan yaziyorum malesef burada vajinusmus tedavisi cok pahali gitdik doktora oyle bir fiyat soyledi geri donduk kendim egzersizlerle yenmeye calisiyordum ,hem 7 aylik evliyim ve ailelerimiz cok cocuk isyitordu , hamile kalayim cocuk olsun diye dusunduk , o zamana kadar esim parayi denklestirsin cocukdan sonra tedavi olucam inshAllah

Cnm benm tavsiyem daha gebeliginin basindasin bu olayin uzerine git yapabiliyosan esinle denemeler yap eger ki olmuyosa sezeryan la ayni zamnda alinir demis dr hissetmessin sonrasi icinde karin agrindan orayi dusunucegini hic sanmiyorum o yaninda ciz kalicak zaten agri kesici yapiyolar hastanede oldugun sürece eve geldiginde bisey kalmiyo sadece oturup kalkamiyosun bir sure o kadar

Vajinismus tedavisi olabilirsin bu süreçte henüz gebeliğin başındasın çok iyi Dr lar var. Bi arkadaşım 4 seansta bu sorunu çözdü ve mutlu bir evliliği var
Dogum icin gitdigimiz doktorumuz hamilelikte saglikli olmaz dedi tedavi cocuga zarari ola bilirmis ,bende vajinismus cok ireli durumda malesef..

Cok tesekkur ederim , ben de ondan korkuyordum ikisi de cok kotu agrirmi diye ,ciz kalirsa dayanmaya calisirim artik napicam

Dogum icin gitdigimiz doktorumuz hamilelikte saglikli olmaz dedi tedavi cocuga zarari ola bilirmis ,bende vajinismus cok ireli durumda malesef..
Can'ım sana bi Dr ismi vereyim telefonla ara görüş netten adına bi bak araştır bu Dr bu işi çözmek için var sana o kadar diyim şehir dışımdan sürekli hasta alıyor. Hiç tedavi edemediği yol. Başka görüş Alman sana zarar vermez. Mutlu ve sağlıklı bi hayat için

Cok tesekkur ederim , ben de ondan korkuyordum ikisi de cok kotu agrirmi diye ,ciz kalirsa dayanmaya calisirim artik napicam
Korkma cnm sen bebeğini goruceksin zaten gozun baska bisey gormuyo dedigim gibi 3 defa filan agri kesici yapildi bana hastanede oldugun surece agri cekmezsin pek

Tesekkur ederim hamilelikte tedavi dusunmuyorum vajiyle ilgili inshAllah bebekden sonra

Zar ameliyat hic ağrısız acisiz anestezi ile sonuçta hic bisey hissetmiyeceksiniz.skinti yapmayın bi arkadaşım dan.biliyorum cok iyiyim deyip.cok.mutluydu hep.sukretti oda korkuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…