Bebe yağı kullanıyorum ama içime Alicak kadar ilerleyemedigim için ikinma evresine gelemiyorumBebeyagi kullaniyormusun içine aldığımda ıkınmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebe yağı kullanıyorum ama içime Alicak kadar ilerleyemedigim için ikinma evresine gelemiyorumBebeyagi kullaniyormusun içine aldığımda ıkınmam lazım
Canim sen cinsel terapi uzmanina gitmen lazim ben dokunamiyordum bile nasil olacak diyordum ama bi sekilde oldu yani aimdi de 2.imtihandayim bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor Bebe yağı kullanıyorum ama içime Alicak kadar ilerleyemedigim için ikinma c
Canım ben Hera klinige gidip yendim isteyen merak eden herkese anlatabilirim. 25 Haziran'da yendim bende bu illetiArkadaşlar merhaba
Vajinismus illetini atlatanlar nasıl atlattığını anlatabilirmi? Cok kişiye de özelden mesaj attım
Allah razı olsun herkesde cevap vermiş. Doktorsa doktora gitcem. Ne yapmam lazım yaşayanlar yol gösterebilir mi lütfen. Kafam hep karisti nasıl kurtulacam..
Sizede daha önce mesaj atmıştım çok sağolun ilgilenip cevap vermistiniz. Bende kendim beceremeyecegime kanı getirdim tedavi olmak istiyorum Hera klinikte ama burdaki olumsuz yorumları okudukça korkuyorum ya olmazsa diyeCanım ben Hera klinige gidip yendim isteyen merak eden herkese anlatabilirim. 25 Haziran'da yendim bende bu illeti
Arkadaşlar merhaba
Vajinismus illetini atlatanlar nasıl atlattığını anlatabilirmi? Cok kişiye de özelden mesaj attım
Allah razı olsun herkesde cevap vermiş. Doktorsa doktora gitcem. Ne yapmam lazım yaşayanlar yol gösterebilir mi lütfen. Kafam hep karisti nasıl kurtulacam..
Nasıl yendınızEvde kendiniz dilatörle ve kremlerle deneyin olur inşallah olmazsa da doktor yardımı alın.Bir şeyler için çabalayın lütfen evde egzersiz yapmadan ya da doktora gitmeden geçmesini beklemeyin sakın ben o hatayı yaptım 1 yıla yakın zamanım gitti şimdiye çocuğum olurdu belki.Yendim 3 ay olmadı daha dün de hamile olduğumu öğrendim çok şükür.Yani hiç bir kadın bu illet yüzünden mutluluğunu ertelemesin geçmesi için elinden gelen çabayı versin zaman bunun ilacı değil inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz