Vajinismus

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
500
53
Merhaba arkadaslar,
buraya yeni üye oldum birinin tavsiye üzeri umairm bana yardimci olursunuz :)
ilk gecemizden beri bilmedigim bi sorunla karsi karsiya geldim baslarda normaldir gecer daha ilk diyorduk ama sonra agrilardan kasilmalardan ve arasdirmalarimdan anladim ..ben neden beceremiyorum diye kiziyorum kendime sonucta anne de olmak istiyorum.. yapmaliyim sizdede varmi? bana ne önerebilirisniz ??
simdiden cok tesekkürler :)

Son düzenleme:
reyhan özcan temizkan'la yendim ben, kesinlikle tavsiye ederim canım. instagram ve youtube sayfası var bakabilirsin.

Evet ben de Reyyan hanımla yendim bu hastalığı.Tedavi etmediği hastası yok ve çok merhametli biri anne şevkatiyle yaklaşıyor.Hastalarına hasta gibi değil abla gibi davranıyor

Ankara'nın Çukurambar semtinde.Tedavi için aldığı para hastalığın ağırlığına göre değişiyormuş ben ilk muayene ve tedavi dahil 5.850 lira ödedim.Çok zor şartlar altında gittim ama feda olsun aldığı parayı sonuna kadar hakediyor kadın.Zaten iyileştikten sonra parayı gözün görmüyor hiç

Bende de vardı ta ki 3 gün önceye kadar. Doktora gitmek için araştırma yapıyordum ki burda buldum kendimi. Sürekli okudum ama burdakileri de yapmadım. Baktım kendimi yarım hissediyorum kadın gibi evli gibi hissetmiyorum bunu yapacaksın başka çaren yok dedim. Sonra eşim bi sabah sevişmek istedi ben istemediğim halde. Neyse o mutlu olsun diye başladığım sevişmeyle ben daha mutlu oldum. Zevke çok gelince o sokmayı denedi olmadı. Sonra ben üstüne çıktım ilk parmağımı soktum sonra onun penisini yöneterek içime aldım bi baktım cok diye girdi 😂 bi mutlu oldum bi mutlu oldum. Sonra ertesi gün o soktu girdi gene ama kan gelmedi zar bozulmadı. Ama aşırı mutlu bi andı. Eşim daha iyi davranmaya başladı şimdi. Meğersem ben kasılıyormuşum.

Bende de vardı ta ki 3 gün önceye kadar. Doktora gitmek için araştırma yapıyordum ki burda buldum kendimi. Sürekli okudum ama burdakileri de yapmadım. Baktım kendimi yarım hissediyorum kadın gibi evli gibi hissetmiyorum bunu yapacaksın başka çaren yok dedim. Sonra eşim bi sabah sevişmek istedi ben istemediğim halde. Neyse o mutlu olsun diye başladığım sevişmeyle ben daha mutlu oldum. Zevke çok gelince o sokmayı denedi olmadı. Sonra ben üstüne çıktım ilk parmağımı soktum sonra onun penisini yöneterek içime aldım bi baktım cok diye girdi 😂 bi mutlu oldum bi mutlu oldum. Sonra ertesi gün o soktu girdi gene ama kan gelmedi zar bozulmadı. Ama aşırı mutlu bi andı. Eşim daha iyi davranmaya başladı şimdi. Meğersem ben kasılıyormuşum.
Ben de kendi kendine yenen insanların hikayelerini okuyup kendimi gaze getirirdim.Ana o an geldiğinde sonuç hüsran olurdu.Her seferinde evet olacak derdim yine olmazdı.Belki seninki daha hafif seviye idi kolay aşılabilecek durumda idi ne güzel doktora gitmeden yenmişsin büyük başarı 🤗Ama daha ağır vakalar kendi kendine çözemiyor ne yazık ki 😐

Ankara'nın Çukurambar semtinde.Tedavi için aldığı para hastalığın ağırlığına göre değişiyormuş ben ilk muayene ve tedavi dahil 5.850 lira ödedim.Çok zor şartlar altında gittim ama feda olsun aldığı parayı sonuna kadar hakediyor kadın.Zaten iyileştikten sonra parayı gözün görmüyor hiç
peki konaklama sart mi ? ben adiyamandan gitmem gerekir oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?

Bende aynı sorun yaşadım Bursa’da Deniz Güleryüz çakmak diye bir doktora gittim üstüne başka bir doktor tanımam kesinlikle tavsiye ederim hem ilgisiyle hem yönlendirmesiyle 1 Aydan kısa bir sürede sorunun çözmesini sağlıyor bence ona git alanında çok uzman bir doktor

Ben de kendi kendine yenen insanların hikayelerini okuyup kendimi gaze getirirdim.Ana o an geldiğinde sonuç hüsran olurdu.Her seferinde evet olacak derdim yine olmazdı.Belki seninki daha hafif seviye idi kolay aşılabilecek durumda idi ne güzel doktora gitmeden yenmişsin büyük başarı 🤗Ama daha ağır vakalar kendi kendine çözemiyor ne yazık ki 😐
Evet ben doktora gittim sen vajinismus hastaları gibi değilsin zorluk çıkarmadın dedi. Ben beynime işlemişim demek ki. Kesinlikle korkulacak birşey değilmiş kendiliğinden giriveriyo zaten 🙃

peki konaklama sart mi ? ben adiyamandan gitmem gerekir oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?
Şart evet ben de Düzce'den gittim.Doktorun sekreteri sağolsun bize öğretmenevini önerdi biz de oraya gittik günlük 200 lira konaklaması iyidi yani hiç yoktan otele para vermedik.Ben pazartesi günü muayene oldum mesela salı günü seanslarım başladı perşembe günü bitti cuma da son kontrolümü yapıp yolladı.10 ilişki sonra tekrar kontrole gideceğim.Şehir dışından gelenlere günde 2 seans da yapabiliyor süre kısalsın diye tabii sen de istersen

ben 4 kere hamile kaldım ama hala zorlanıyorum bi türlü bişey anlamadım bu zor bi durum

Back
X