- 22 Temmuz 2019
- 760
- 500
- 53
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Ben de kendi kendine yenen insanların hikayelerini okuyup kendimi gaze getirirdim.Ana o an geldiğinde sonuç hüsran olurdu.Her seferinde evet olacak derdim yine olmazdı.Belki seninki daha hafif seviye idi kolay aşılabilecek durumda idi ne güzel doktora gitmeden yenmişsin büyük başarıBende de vardı ta ki 3 gün önceye kadar. Doktora gitmek için araştırma yapıyordum ki burda buldum kendimi. Sürekli okudum ama burdakileri de yapmadım. Baktım kendimi yarım hissediyorum kadın gibi evli gibi hissetmiyorum bunu yapacaksın başka çaren yok dedim. Sonra eşim bi sabah sevişmek istedi ben istemediğim halde. Neyse o mutlu olsun diye başladığım sevişmeyle ben daha mutlu oldum. Zevke çok gelince o sokmayı denedi olmadı. Sonra ben üstüne çıktım ilk parmağımı soktum sonra onun penisini yöneterek içime aldım bi baktım cok diye girdibi mutlu oldum bi mutlu oldum. Sonra ertesi gün o soktu girdi gene ama kan gelmedi zar bozulmadı. Ama aşırı mutlu bi andı. Eşim daha iyi davranmaya başladı şimdi. Meğersem ben kasılıyormuşum.
peki konaklama sart mi ? ben adiyamandan gitmem gerekir oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?Ankara'nın Çukurambar semtinde.Tedavi için aldığı para hastalığın ağırlığına göre değişiyormuş ben ilk muayene ve tedavi dahil 5.850 lira ödedim.Çok zor şartlar altında gittim ama feda olsun aldığı parayı sonuna kadar hakediyor kadın.Zaten iyileştikten sonra parayı gözün görmüyor hiç
Evet ben doktora gittim sen vajinismus hastaları gibi değilsin zorluk çıkarmadın dedi. Ben beynime işlemişim demek ki. Kesinlikle korkulacak birşey değilmiş kendiliğinden giriveriyo zatenBen de kendi kendine yenen insanların hikayelerini okuyup kendimi gaze getirirdim.Ana o an geldiğinde sonuç hüsran olurdu.Her seferinde evet olacak derdim yine olmazdı.Belki seninki daha hafif seviye idi kolay aşılabilecek durumda idi ne güzel doktora gitmeden yenmişsin büyük başarıAma daha ağır vakalar kendi kendine çözemiyor ne yazık ki
Şart evet ben de Düzce'den gittim.Doktorun sekreteri sağolsun bize öğretmenevini önerdi biz de oraya gittik günlük 200 lira konaklaması iyidi yani hiç yoktan otele para vermedik.Ben pazartesi günü muayene oldum mesela salı günü seanslarım başladı perşembe günü bitti cuma da son kontrolümü yapıp yolladı.10 ilişki sonra tekrar kontrole gideceğim.Şehir dışından gelenlere günde 2 seans da yapabiliyor süre kısalsın diye tabii sen de istersenpeki konaklama sart mi ? ben adiyamandan gitmem gerekir oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?
ben 4 kere hamile kaldım ama hala zorlanıyorum bi türlü bişey anlamadım bu zor bi durum
çok zor ilişkiye giriyoruz ama hala acılı oluyorHamile nasıl kalıyorsunki peki?
peki konaklama sart mi ?oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?
Pardon Adana olscakdı yazılım hatası olmuş yeni farkettimpeki konaklama sart mi ? ben adiyamandan gitmem gerekir oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?
Adana olacakdı yazılım hatası olmuş yeni farkettim Adana’da yaşıyorumpeki konaklama sart mi ? ben adiyamandan gitmem gerekir oraya ayni gün gidip gelmek oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?