Vajinismus

Kbrvdt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
5
2
1
30
Selamün aleyküm kızlar ben 1 aylık evliyim ve vajinismus hastasıyım. Dilatör aldım üçüncüsüne kadar ağrısız sizisiz yapabilirim çok şükür ama dördüncüsünu yapamıyorum , kızlık zarim da hala duruyor .. bu hastalığı aşanlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen .. şimdiden Allah razı olsun .

Onu da yaparsın maşallah yapmışsın hepsini. Sık bırak işlemini yap onlar içerdeyken kaslar alışsın

Derin nefes al karnını sık ve ıkınarak sok canm orası bomboş kapalı değil korkma

Canım benim daha bir saat önce yenmiş biri olarak yazıyorum. (Yarın iş var heyecandan uyuyamadım buraya haber vermeye girmiştim) dilatör falan kullanmadan spreyle iki denemede başardım! :)) kesinlikle ama kesinlikle vemcaine sprey alıyorsun 3 4 fıs sıkıyorsun sonra eşin kabul ederse parmak denemesi yapsın benim eşim haber vermeden parmağını sokmuştu ve haberim bile olmadı içindeyken söyledi bana. O gün yapamadık çok yorulduk. Sonra bu gece tekrar denedik artık sabrım tükenmişti iki ayı geçti evleneli.yine spreyimi sıktım zaten psikolojik olarak bile çok yardımcı oluyor tam olarak içime aldım hiç parmak denemesi yapmadan! çok şükür mutluluktan ağladım. Sana diyeceğim o spreyi al kendini eşine bırak eşin de biraz zorlasın bence çünkü ben çok nazlıydım aman acıyacak diye diye kaçıyordum bu defa beni kaçırmadı. Ama tam içime almayı ben kendim üstteyken yavaş yavaş oturarak yaptım. Ve sonunda kırmızıyı gördüm:)))

Spreyin adı ne?

Vemcainin bir zararı olur mu acaba doktor doktor bana baska bır uyusturucu el yapımıkremverdı onun vır faydasını gormedım

Bu işin uzmanına gidin. 2 yıl sürdü benim yenmem denemediğim yol kalmadı. Bir sürü doktora da gittim ama tüm enerjimi tükettiğim için düzelmem çok zaman aldı. Şimdiki aklım olsa direkt cetad eğitimli bi uzmana giderdim.

Bende yendim çok şükür .. dördüncüsünu de yaptım onu kalinlastirdim yine yaptım sonra ilişki öncesi vemcaine spreyi kullandım sonrasi çok şükür halledildi .. aynı bende senin gibi olunca hayatımda ilk defa mutluluktan agladim.. senin adına çok sevindim Rabbim bizim gibi olan bütün kadınlara şifa versin inşallah

Çokkk sevindim Amin herkese acil şifalar gerçekten çok zor bir durum. Gerek doktora giderek gerek tek başına inşallah bir an önce herkes çözüme kavuşur Yalnız şöyle bir şey var spreysiz denemedim hiç gizli gizli gidip sıkıyorum ilişki öncesi.tamamen psikolojik olarak rahatlatıyor bence

Ya tabii ki öyle olmalı ama maalesef bazı eşler izin vermiyor bunu hastalık gibi görmüyor falan... insanlar çaresizlikten benim gibi buralarda çözüm arıyor. Ben burada buldum umarım herkes bulur

Vemcainin bir zararı olur mu acaba doktor doktor bana baska bır uyusturucu el yapımıkremverdı onun vır faydasını gormedım
Zararı konusunda hiçbir şey diyemem 3 kere kullandım. Gerçekten bu konuyu doktora sormak lazım. Ama uzun vade kullanılırsa bence zararı olacaktır

Bence de tamamen piskolojik ama en kısa zamanda onu da bıraksan çok iyi olur çünkü hep böyle devam edersen bu defa ondan vazgeçmem gittikçe zorlaşır

ilk zamanlar bende spreysiz yapamıcam diye endişeleniyordum ama zamanla ne sprey ne kayganlaştırıcı, hepsini bıraktık çok şükür, bol bol aparatları yapın , aparatlar bitince eşli deneme yapın zamanla hepsiii düzene giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…