Vajinismus:((

Merhabalar ben 2 buçuk yıllık evliyim ve vajinismusla başım dertte evde dilatör setle egzersizleri yapıyorum ve şuan 4. Boyu da alıyorum hiç bir sıkıntı olmadan fakat eşli denemeye geldiğimde aşırı bir yanma hissediyorum dilatörle egzersiz yaparken bu yanmayı hissetmiyorum ne yapmalıyım bide dilatörün 4. Boyutunu biraz daha kalınlaştırmak istiyorum onu nasıl yapabilirim
Ben de aynı durumdayım. Ama henüz 4. Yü alamadım. Aklımda şey var, dördüncüyü alabilirsem tamamen penis için hazır olur muyum. Sanki bana da penis 4. Aparattan daha büyük gibi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda hep bu düşünceler var. Umarım en yakın zamanda halledebiliriz ve biz de başarı hikayemizi yazıp başka kişilere umut oluruz 😔

Ben de aynı durumdayım. Ama henüz 4. Yü alamadım. Aklımda şey var, dördüncüyü alabilirsem tamamen penis için hazır olur muyum. Sanki bana da penis 4. Aparattan daha büyük gibi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda hep bu düşünceler var. Umarım en yakın zamanda halledebiliriz ve biz de başarı hikayemizi yazıp başka kişilere umut oluruz 😔
Hazır olan da var olmayan da var. Mesela ben 4 e 1 ay calıstım. Bıkmadan yapacaksınız enınde sonunda oluyor. Olur mu olmaz mı diye dusunmeyip 4 u yapın ki ilerleyin. 4te en rahat pozisyonu bulursunuz o pozisyonda da eşli yaparsınız.

Canim oenis ne kadar buyuk olursa olsun aparat kadar sert ve plastik degil etten bi organ ve vajinaya gire sekil aliyor aparat icindeyken sıkınca hissedersin mesela ama peniste oyle olmuyo 4. Aparat penisten daha zor

Canim oenis ne kadar buyuk olursa olsun aparat kadar sert ve plastik degil etten bi organ ve vajinaya gire sekil aliyor aparat icindeyken sıkınca hissedersin mesela ama peniste oyle olmuyo 4. Aparat penisten daha zor
Evet çok mantıklı bir de şey soracağım kusura bakmayın tam bilmiyorum da regl iken egzersiz yapmaya devam edeyim

Hindistan cevizi yağıyla denemeler yapıyoruz biz. İlk başta bebe yağı kullanıyorduk ama aşırı yanma yapıyordu bende. Şimdi hindistan cevizi yağı baya iyi geldi
Sadecr kayganlastirici kullanin. Kayan her sey kayganlastirici degildir. Mantar olursunuz. +Kayganlastirici kullansaniz şimdiye çoktan olmuştu belki.

Back
X