Vajinismus

Elilya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
52
31
3
34
Rize de vajinismus la ilgilenen doktor arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Vajinismus için botox yapılan tedavi çıkmış araştırın derim geçmiş olsun

Rize de vajinismus la ilgilenen doktor arıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Merhaba bende aynı problemi yaşadım İstanbul'da tedavi oldum. NAZİFE ERGEN MİÇOZKADIOĞLU hocam sayesinde şükürler olsun. Eğer gidemezseniz online tedavileride var lütfen ertelemeyin.. Birşey sormak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz. Bende burada derdime çare ararken bir arkadaşım sayesinde hocayla tanıştım atlattım.

Merhaba ben bu sorunu yeni çözmüş biri olarak size yazıyorum sorunuzu gördüm ve yardim etmek istedim İstanbul'da Dr. Yeşim Yerçok ve asistanı hülya hanimla 4 günde çözüme ulaştım onlara ulasin muhakkak gidin görüşün ertelemeyin. 9 ay bu problemle yasadim sedece 4 günde odevsiz acısız atlattim cok şükür, darısı sizin başınıza 🤲🏻

Alıntı

İki gündür yaptığım parmak egzersizlerinden sonra bugün bişey daha yaptım dilatorum olmadığı için ona en yakın olan makyaj fırçami denedim ve başardım önce kendimi sakinlestirdim ve defalarca oraya yerleştirip çıkardım benim için öyle güzel bir adimki anlatamam birkaç kere denedim ve eşimi çağırdım oda gözüyle görsün birşeyler olsun diye uğraştığımin farkında olsun diye çocuklar gibi mutlu oldu bana sarıldı başardın işte gerisi çok rahat gelir dedi iki gün önce ağlaya ağlaya yatağa giren ben bugün çok büyük bir yol aldım evliliğim bitmek üzereydi herşeyden sıkılmış kimseyi görmek istemiyorum derken yol aldım gerçekten bu iş insanın kafasında bitirmesi gereken birseymis bu duruma gel misken bırakmadan devam edicem esli denemelerde sıra bu arada dilatör seti sipariş ettim herşey yoluna girdiğinde kurtuldum diye avaz avaz burada paylaşacak🥰🥰🥰

Back
X