Vajinismus

Merhaba tekrardan,regl bitti ,sprey alındı ve yarın ilk deneme olacak inşaallah 🙏🏻 öncelikle bana şans dilemenizi rica etmek istiyorum ve soru sormak istiyorum 🙂 spreyi nasıl sıkıyoruz içine gidecek şekilde mi kenarlar mı ortaya kadar mı ?
Mesajı geç gördüm kusura bakmayın😊içine sokup biraz ilerletin iki fıs sıkın bitanede geriye çekerken sıkın yani iç kısmının uyuşması lazım

Uyuştuğunu hiissediyormuyuz merak ettim 2 senedir evliyim ve hiç bişey yapmadık ilk 1 ay dendik sonrasında hep erteledim eşimi hiç denemedik bile ama artık bir çocugum olsun istiyorum kesin faydası olurmu kasılmam filan olmaz değilmi çok korkuyorum o ana gelince istemsizce kasılmalarım oluyor çünkü
Bende öyleydim ama bu sprey sayesinde kaşlarımı tutamadım uyuştuğu için deneyin bence ben bununla yendim terapi fayda etmedi

Merhaba tekrardan,regl bitti ,sprey alındı ve yarın ilk deneme olacak inşaallah 🙏🏻 öncelikle bana şans dilemenizi rica etmek istiyorum ve soru sormak istiyorum 🙂 spreyi nasıl sıkıyoruz içine gidecek şekilde mi kenarlar mı ortaya kadar mı ?
Kurtuldunuz mu acaba merak ediyorum

Back
X