Vajinismus

yardmlazm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
4
0
1
24
Merhaba ben Vajinismus hastasıyım doktora gittim ve Dilatör ile çalışma yaptırdı. Şuan üçüncü boyut dilatördeyim yaklaşık 11 cm yani rahat bir şekilde giriyor anlamadığım kızlık zarım bozuldu mu hala duruyor mu onu hala anlamadım. Kan falan da gelmedi

Kan gelmez her zaman. Hymen bozulan bir şey değil. Zaten açıklığı olan bir doku. Penisle kan gelebilir ya da gelmeyebilir. Buna odaklanmayın.

Evet odaklanmıyorum aslında ama hep bozulacak acıyacak korkusu vardı o yüzden merak ediyorum engel kalmadı mı artık yapabilir miyiz diye düşünüyorum. Birde doktor zar falan yok aparat rahim ağzında şuan dedi

Kan gelmez her zaman. Hymen bozulan bir şey değil. Zaten açıklığı olan bir doku. Penisle kan gelebilir ya da gelmeyebilir. Buna odaklanmayın.
Evet odaklanmıyorum aslında ama hep bozulacak acıyacak korkusu vardı o yüzden merak ediyorum engel kalmadı mı artık yapabilir miyiz diye düşünüyorum. Birde doktor zar falan yok aparat rahim ağzında şuan dedi

Doktor yapabilirsiniz dedigi anda yapabilirsiniz

Back
X