- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Gulsum2553
-
terapi aldınız mı bu konuda2 bucuk yıldır vajinismusla mücadele ediyorum emla krem vemcain sprey hepsini kullandim kendimi uyusturup 4.dilatoru içime alıyorum ama devamı gelmiyor esimle birleşme olmuyor ve kanama olmadı hiç neden bu durumu yaşayan var mı??
Anlamadım 4 dildoyu birden mi alıyorsunuz içinize
Devam edin yilmayin sizinle ayni durumdayım bn 6 yıllık evliyim.anestol krem ile denedim uzun yıllar sonra malum araştırarak her gun yeni bir şeyler öğreniyor insan. Neyse bugun anestol krem sayesinde eskiye nazaran baya yol aldık. Gerçek birleşme olmadi ama cok yaklaştık denedikce olacağı umudundaym önemli olan azim Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın2 bucuk yıldır vajinismusla mücadele ediyorum emla krem vemcain sprey hepsini kullandim kendimi uyusturup 4.dilatoru içime alıyorum ama devamı gelmiyor esimle birleşme olmuyor ve kanama olmadı hiç neden bu durumu yaşayan var mı??
Nasıl kullanılıyorDevam edin yilmayin sizinle ayni durumdayım bn 6 yıllık evliyim.anestol krem ile denedim uzun yıllar sonra malum araştırarak her gun yeni bir şeyler öğreniyor insan. Neyse bugun anestol krem sayesinde eskiye nazaran baya yol aldık. Gerçek birleşme olmadi ama cok yaklaştık denedikce olacağı umudundaym önemli olan azim Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
Üstünde yazıyor alırsanız ozel bölgeye suruyosunuzNasıl kullanılıyor
Peki etkisini gordunuzmuÜstünde yazıyor alırsanız ozel bölgeye suruyosunuz
Suan baya yol aldınızmı bende denıycemdeDevam edin yilmayin sizinle ayni durumdayım bn 6 yıllık evliyim.anestol krem ile denedim uzun yıllar sonra malum araştırarak her gun yeni bir şeyler öğreniyor insan. Neyse bugun anestol krem sayesinde eskiye nazaran baya yol aldık. Gerçek birleşme olmadi ama cok yaklaştık denedikce olacağı umudundaym önemli olan azim Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
AminDevam edin yilmayin sizinle ayni durumdayım bn 6 yıllık evliyim.anestol krem ile denedim uzun yıllar sonra malum araştırarak her gun yeni bir şeyler öğreniyor insan. Neyse bugun anestol krem sayesinde eskiye nazaran baya yol aldık. Gerçek birleşme olmadi ama cok yaklaştık denedikce olacağı umudundaym önemli olan azim Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın