VAJİNİSMUS

Gulsum2553

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
4
1
1
29
2 bucuk yıldır vajinismusla mücadele ediyorum emla krem vemcain sprey hepsini kullandim kendimi uyusturup 4.dilatoru içime alıyorum ama devamı gelmiyor esimle birleşme olmuyor ve kanama olmadı hiç neden bu durumu yaşayan var mı??

Anlamadım 4 dildoyu birden mi alıyorsunuz içinize

terapi aldınız mı bu konuda

Devam edin yilmayin sizinle ayni durumdayım bn 6 yıllık evliyim.anestol krem ile denedim uzun yıllar sonra malum araştırarak her gun yeni bir şeyler öğreniyor insan. Neyse bugun anestol krem sayesinde eskiye nazaran baya yol aldık. Gerçek birleşme olmadi ama cok yaklaştık denedikce olacağı umudundaym önemli olan azim Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Nasıl kullanılıyor

Suan baya yol aldınızmı bende denıycemde

Dilatörü içinizde sıkıp sağ, sol ve alt kısmı olacak şekilde vajinanızı germe hareketi yapın esnetin yani. Dilatörü alın çıkarırken yine vajinanın önce sağına sonra soluna ve alt kısmına sürterek çıkarın. Bunları devamlı yapın. Dilatörü içinizde bekletin. Penisle birleşmeye çalışırken diyafram nefesi alıp kegel yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…