• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus

aymecan

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Yer
Ankara
arkadaşlar 10 yıldır vajinismus hastasıydım fakat nihayet yendim...şimdi de kaybettiğim yıllarıma yanıyorum...lütfen korkmayın lütfen ertelemeyin ve bu illetten bir an önce kurtulun..çünkü zerre kadar korkacak bir şey yokmuş.

Merhaba nasıl ne şekilde yendin açık bı sekilde anlatirmisjn 6 aylık evliyim

Merhaba nasıl ne şekilde yendin açık bı sekilde anlatirmisjn 6 aylık evliyim
sevgili kardeşim ben ne parmak egzersizi ne de aparat kullandım.zaten dokunmaya bile korkuyordum önce doktora gittim ve bana çok kızdı bu güne kadar kimse sana kızlık zarın çok kalın demedi mi diye sordu..evet kimse demedi ve ben yıllarca tam başlıyorduk canım acıyınca korkup bırakıyordum...önce operasyonla kızlık zarımı aldırdım sonra yine korktum üzerinden tam 1 yıl daha geçti.bu arada mantar oldum dr fitil verdi kendimi zorlaya zorlaya fitilleri hep kullandım baktım hiç acımıyor cesaretlendim...tabi ki yıllardır burda ki tüm vajinismus sayfalarını da okuyordum.sürekli kendimi telkin ediyordum.bir gün wemcain uyuşturucu sprey aldım içine doğru biraz sıktım yaktı biraz ama katlandım çünkü artık eşiminde benim de tahammülüm kalmamıştı.bi 10 dk sonra biraz daha ileriye doğru sokup yine sıktm.sonra bolca su bazlı kayganlaştırıcı kullanarak yüz üstü yattım eşim neredeyse cm cm hiç acele etmeden girmeye başladı sızı hissettiğim yerler de şunu söyledim kendime "kızım aptal olma burdan kocaman çocuk çıkıyor" bunu kendime söyledikçe rahatladım daha çok kendimi serbest bıraktım.eşim tamamen içindeyim dediği an inanamadım.ben ne aptalmışım bunca yıl bekledim.inan kardeşim burda yazanları okurdum da inanamazdım o kadar haklılarmış ki anlatamam sana.bir an evvel kurtulmanı dilerim tüm kalbimle.

Peki hicbirsey.kulanmadsn yapoyorsnunuz hani şort kremsiz vs Ağrı sızı yokmu

Hicbirsey kulanamdsm doğal şekilde mi oldu nasıldı nasıl oldu

Back
X