Vajinismus

esraatutkun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
78
18
88
29
Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana

Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana
Gitmedim ama inşallah bir an önce kurtulursun uzun zaman olmuş

Hmm inşallah kurtulursun canım. Ben 3,5 yıldır kurtulamadim. Ta kiii 10 ocağa kadar. Çok şükür kurtuldum doktorum sayesinde. Ben Kahramanmaraş'tayim ama bunun için çok doktor araştırdım. Ankara'ya gitme imkanı varsa Dr. şükran çakmak var.benim imkanım yoktu Gidemedim. İnstagramda kullanıyorsan takip et çok iyi birisine benziyor. https://www.instagram.com/drsukrancakmak/

İnstagram kullabmiyorum ankaeaya gitme imkanim da yok suan malesef. İnsallah istanbul suleyman eserdag da tedavi olacagim

Canım bende 2 yıl sonra tedavi gördükten sonra yendim. Umarım sende biran önce yenersin bu sorunu.

Merhaba
Ben de 1,5 yıllık evliyim 12 gün önce yendim çok şükürler olsun. Bu bir erteleme hastalığı çok sonra öğrendim lütfen siz ertelemeyin üzerine gidin İnan'ın korkulacak bişey yokmuş diyeceksiniz ben yaşadığım acı dolu günlere üzülüyorum kendimi çok harap etmişim

Vajinismus sorununda çiftler ne yapmalı?

Vajinismus sorununa karşı çiftler ne yapmalı? Vajinismus tedavi edilebilir mi? Vajinismus problemi yaşayan çiftlerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapisti Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!

Kendinizi kasmayı bırakın derim neden mi çünkü kasttığınız müddetçe ilişki diye bir şey olmaz beyniniz rahatlamaya başlamalı ilişki sırasında bu vajinismus belası hep geçmişte cinsellik korkusundan oluşuyor bırakın korkmayın rahatlayın yoksa evlilik zorlaşır!

Biz de oraya gelene kadar her zaman kasmicam kendimi diyoruz ama is oraya gelince istemsizce kasiliyor
Çünkü korku var korkuyu yenin karşı taraf da size yardımcı olmalı birlikte şimdi çok özele giremem ama......... ön aşama olmayınca olmuyor üzgünüm!

Back
X