Vajinismusdan kurtulmak istiyorum artik

Aysima009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
11
3
36
32
Merhaba bayanlar ben 6 aylik evliyim ve bir kez iliskiye girdik oda evliligimizin 3. Ayinda ondan once her seferinde esimi itiyordum aciyacak korkusu ile kasilmam oluyordu ve esimle aramiz bozuluyordu bana bi gun soyledi ogun dedigimi yapacaksin dedi ve yaptim icki getirdi ve oyle kizlik zarim gitti ama daha sonra iliskiye giremedik her denememizde kasilma ve ilerki gunlerde bayilma titreme basladi esim arastirirken bu durumu vajinismus oldugumu buldu parmak egzersizlerini bile yapamiyorum bayilmalar ve hatta nefesimin kesilmeleri bike olmus esim suni tenefus yaptigini soyluyo ve ben hatirlamiyorum bu emla krem sprey ve kas gevseticileri de denedik ama bende o sekilde bile bayilma oluyo artik esimde bende yorulduk her aksam geldiginde bu gece istemesin diye dua ediyorum napicam cozenler bi yardimci olabilirmi lutfen kafayi yemek uzereyim artik

Merhaba bayanlar ben 6 aylik evliyim ve bir kez iliskiye girdik oda evliligimizin 3. Ayinda ondan once her seferinde esimi itiyordum aciyacak korkusu ile kasilmam oluyordu ve esimle aramiz bozuluyordu bana bi gun soyledi ogun dedigimi yapacaksin dedi ve yaptim icki getirdi ve oyle kizlik zarim gitti ama daha sonra iliskiye giremedik her denememizde kasilma ve ilerki gunlerde bayilma titreme basladi esim arastirirken bu durumu vajinismus oldugumu buldu parmak egzersizlerini bile yapamiyorum bayilmalar ve hatta nefesimin kesilmeleri bike olmus esim suni tenefus yaptigini soyluyo ve ben hatirlamiyorum bu emla krem sprey ve kas gevseticileri de denedik ama bende o sekilde bile bayilma oluyo artik esimde bende yorulduk her aksam geldiginde bu gece istemesin diye dua ediyorum napicam cozenler bi yardimci olabilirmi lutfen kafayi yemek uzereyim artik
Doktora gittin mi hiç. Psikolojik destekle aşabilirsin. Bende 9 ay sonra parmak egzersizi ile yendim

Gittim ama o egzersizleride yapamadim hep o acicak korkusu esim surekli teselli ediyo ama beynimde bitirmek icin cok ugrasiyorum yapicam diyorum ama aksam bisey geliyo yapamam yarina birakilm

Gittim ama o egzersizleride yapamadim hep o acicak korkusu esim surekli teselli ediyo ama beynimde bitirmek icin cok ugrasiyorum yapicam diyorum ama aksam bisey geliyo yapamam yarina birakilm
Doktorum söylemişti. Erotic shoplarda yapay penis varmış. Ondan alıp deneseniz belki olur mu ki. Bu doktorların muayene ederken sürdükleri jel var. Ondan alıp bolca dökün. İyice kaygan olsun. O zaman daha rahat girer.

Bu işin tek yolunu ben hera klinikte dr süleyman eserdağ sayesinde yendim.

Ben istanbuldayim o klinigi duyup baktim bende ankarada diye bulmustum iste biraz egzersiz yapiyorum evde adetim bitsin esimle denemelere baslicaz insaallah husrana ugramam yine dua edin

Onun zevkinin alırsan her gün istersin. Bence doktora gitmelisin tek başına yenebileceğin bir durum değil bu durumda olan çok kadın var.

Doktora gittim parmak egzersizi verdi ama dedigim gibi acicak korkusu ile yapamamistim biraz egzersizleri ilerlettim adetim biter bitmez denicez simdi bakalim

canım merhaba bendede olmuştu ama öyle 6 ay felan değil bir kaç gün sana tavsiye vereyim sen muhtemelen penisten korkuyorsun .bide şu şekilde deneyin. karanlıkta yapın.ışıkları kapatın sevişmeyi çook çook uzun yapın. afedersin ama eşin vajinanı okşasın gerekirse yalasın seni rahatlatsın.sen biraz gevşe ilişki öncesi papatya çayı içebilirsin eşine yakın hisset ortalık loş olsun bide bu şekilde deneyin parmak olmaz ya ben kaç yıldır evliyim eşim beni zevke getirmek için parmaklıyor ben sevmiyorum düşün yani o yüzden parmakla yapmasın diliyle yapsın zaten hormonların harekete geçer .penisinin vajinana değdirsin ama sokmasın o şekilde küçük hareketlerle seni iyice yumuşatsın soonrası gelir zaten diye düşünüyorum..

Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitede hep varım ama ılk kez yorum yapıyorum. 3yıldır vajınısmusla ugrasıyorum ve artık haftaya suleyman eserdağa gidiyorum randevumu aldım. Tedavi en fazla kaç gün bilen var mı? Ücreti de telefonda öğrenemedim. Artık yapacak bir şey yok zaten gidicem ama çok stres yaptım.

Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitede hep varım ama ılk kez yorum yapıyorum. 3yıldır vajınısmusla ugrasıyorum ve artık haftaya suleyman eserdağa gidiyorum randevumu aldım. Tedavi en fazla kaç gün bilen var mı? Ücreti de telefonda öğrenemedim. Artık yapacak bir şey yok zaten gidicem ama çok stres yaptım.
En fazla 4-5 gun. Fiyatı yüksek ama değer mi değer ben de ankara şubesinde tedavi oldum.

Back
X