Doktora gittin mi hiç. Psikolojik destekle aşabilirsin. Bende 9 ay sonra parmak egzersizi ile yendimMerhaba bayanlar ben 6 aylik evliyim ve bir kez iliskiye girdik oda evliligimizin 3. Ayinda ondan once her seferinde esimi itiyordum aciyacak korkusu ile kasilmam oluyordu ve esimle aramiz bozuluyordu bana bi gun soyledi ogun dedigimi yapacaksin dedi ve yaptim icki getirdi ve oyle kizlik zarim gitti ama daha sonra iliskiye giremedik her denememizde kasilma ve ilerki gunlerde bayilma titreme basladi esim arastirirken bu durumu vajinismus oldugumu buldu parmak egzersizlerini bile yapamiyorum bayilmalar ve hatta nefesimin kesilmeleri bike olmus esim suni tenefus yaptigini soyluyo ve ben hatirlamiyorum bu emla krem sprey ve kas gevseticileri de denedik ama bende o sekilde bile bayilma oluyo artik esimde bende yorulduk her aksam geldiginde bu gece istemesin diye dua ediyorum napicam cozenler bi yardimci olabilirmi lutfen kafayi yemek uzereyim artik
Doktorum söylemişti. Erotic shoplarda yapay penis varmış. Ondan alıp deneseniz belki olur mu ki. Bu doktorların muayene ederken sürdükleri jel var. Ondan alıp bolca dökün. İyice kaygan olsun. O zaman daha rahat girer.Gittim ama o egzersizleride yapamadim hep o acicak korkusu esim surekli teselli ediyo ama beynimde bitirmek icin cok ugrasiyorum yapicam diyorum ama aksam bisey geliyo yapamam yarina birakilm
En fazla 4-5 gun. Fiyatı yüksek ama değer mi değer ben de ankara şubesinde tedavi oldum.Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitede hep varım ama ılk kez yorum yapıyorum. 3yıldır vajınısmusla ugrasıyorum ve artık haftaya suleyman eserdağa gidiyorum randevumu aldım. Tedavi en fazla kaç gün bilen var mı? Ücreti de telefonda öğrenemedim. Artık yapacak bir şey yok zaten gidicem ama çok stres yaptım.
Genel de 3 günde bitiyor benim derecem yüksekti 4 günde bitti. Kurtuldum cok şükür.En fazla 4-5 gun. Fiyatı yüksek ama değer mi değer ben de ankara şubesinde tedavi oldum.
Yaaa çok sevindim. :) bn sanırım yuksek derece cıkmayabılırım. Çıksam da 4-5 gun gibi kısa süreler çok çok iyi bu tedavi için. Çok geçmiş olsun sana da. :)Genel de 3 günde bitiyor benim derecem yüksekti 4 günde bitti. Kurtuldum cok şükür.
Yaaa çok sevindim. :) bn sanırım yuksek derece cıkmayabılırım. Çıksam da 4-5 gun gibi kısa süreler çok çok iyi bu tedavi için. Çok geçmiş olsun sana da. :)[/QUOTE
Güzel haberler verirsin inş: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?