• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismuss. Yardimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi leyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leyam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
124
0
11
22
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin 5. Aya giricem ama hala yapamiyorum hergun buraya girip bakıyorum msjlara bana msj atanlara teşekür ederim ayrıca.cesaretlniyirum kafam ikna oluyor . dilatör kulanmm istemiyorum parmakla denemeye çalıyorum evde ama korkuyorum gene alamıyorum içime korkuyorum o duyguyu anlamak istiyorum,ne yapacağımı bilmiyorum eşim artık sıkılmaya başladı ve soğumasından korkuyorum,ne yapicam ben ya, yardım edin lütfen ilişkiye giremiyorum çok korkuyorum acamiylrum titriyorum, kasiliyor bacaklarım bide en çok korktuğum,vajinaya ilk girdiğinde deki hissiyat ondan çok korkuyorum

Bizim burdan yapabileceğimiz bir sey yok malesef. Evliliğinizi düşünüyorsanız bunu yapmanız gerekiyor. Hem psikolojik hem fiziksel destek almanız gerekli. Dilatör çalışmadan önce psikolojik destek alsanız daha iyi olabilir. Parmağını kullanamayan bir sanmıyorum ki dilatör kullanabilsin.

Bizim burdan yapabileceğimiz bir sey yok malesef. Evliliğinizi düşünüyorsanız bunu yapmanız gerekiyor. Hem psikolojik hem fiziksel destek almanız gerekli. Dilatör çalışmadan önce psikolojik destek alsanız daha iyi olabilir. Parmağını kullanamayan bir sanmıyorum ki dilatör kullanabilsin.
Dilatör hiç yapamam korkiykrum sanki içine girse.bisi olucak acicak canım yanacak diyorum

Parmak ve dilatörü kendin yapamıyorsan kesinlikle beklemeden doktora git yoksa evliliğin gerçekten sıkıntıya girer. Dr nazife ergen var bu konuda uzman. Online randevu imkanı da var

Parmak ve dilatörü kendin yapamıyorsan kesinlikle beklemeden doktora git yoksa evliliğin gerçekten sıkıntıya girer. Dr nazife ergen var bu konuda uzman. Online randevu imkanı da var
Aldım yarın gidicem burdaki herhangi bi doktora

Parmağı kulanamamin sebebi vajinanın içine nasıl alacağımı bilmiyorum üstüne değiyor Kuru mu acaba bilmiylrum canım yanıyor geri çekiyorum

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin 5. Aya giricem ama hala yapamiyorum hergun buraya girip bakıyorum msjlara bana msj atanlara teşekür ederim ayrıca.cesaretlniyirum kafam ikna oluyor . dilatör kulanmm istemiyorum parmakla denemeye çalıyorum evde ama korkuyorum gene alamıyorum içime korkuyorum o duyguyu anlamak istiyorum,ne yapacağımı bilmiyorum eşim artık sıkılmaya başladı ve soğumasından korkuyorum,ne yapicam ben ya, yardım edin lütfen ilişkiye giremiyorum çok korkuyorum acamiylrum titriyorum, kasiliyor bacaklarım bide en çok korktuğum,vajinaya ilk girdiğinde deki hissiyat ondan çok korkuyorum
Bende 5 aydır evliyim gecen hafta tedaviye başladım. Çünkü kendi başıma yenemedim. Dilator parmak su bu bende çok korktum. Ama tedavi de dilator kullanıyorlardı benim gittiğim. Sana bi şey diyim mi korkacak hiç bir şey yok hiçte acımıyor o acı beynimizde bizi korkutugu için kasıyoruz. Hemşire bana dedi ki acisin nolacak ne yapabilir ki dedi. Dilator İttim ve o acı gitti. Sende yapabilirsin. O dediğin baskı hissi beni de çok korkutuyordu bilinmezlik ne olacak canim acıyacak mi hissi jnan ki bir sey olmuyor. Orayı geçtikten sonra rahatlıyor insan kendi kendine kayıyor bende daha ilişkiye görmedim ama tedaviye başladım sende başla eğer maddi imkanın varsa eğer yoksa dilator al ve çalış yapacaksın bizim diğer kadınlardan hiç bir farkımız yok ama öncesinde doktora muayene ol korkma içine bir şey sokmuyorlsr gözüyle kizlik zarına bakıyorlar sadece kendine inan güven adım at yapabiliriz yapicaz. Ama lütfen vajinusmus tedavisi yapan doktora git.

Evet benimde işte en çok korktuğum şey o ya bı başı vajinaya değse anlasam o hissi derdim zatn içi boş Kayar gider içine ama korkup eşimi yanastirmiyorum ve acı çekiyorum galiba, yapamamak evliliğin tadını çıkarmıyorum resmen ya . Dilatör gercten istemiyorum yarın doktora gidicem . Baklim ne dicek. Ama herşey kafamds bitiyir

kayganlaştırıcı alın dilaitörle o şekilde deneyın yanı tedavıyede başlasınız dilatör kullanın diyecekler bu kadar korkmanın alemi yok korkunç olsa hiç bir kadın yapmazdı bunu

Back
X