Vajinismustan sonra cinsellik

yildiz97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
33
15
3
Herkese selamlar.
Bumdan 3 gün önce vajinismusu yendim. Toplam 3 ilişki yaşadım hepsinde de inanılmaz bir darlık ve kasılmadan dolayı acı hissettim. Benim canım acıdığı için yavaş olmasını istiyorum öyle olunca küçülüyor. Onun sert kalması için git gel yapıyoruz ama tam benim canımı çok yakan yerden zevk alıyor acıdan devam edemiyorum. Resmen arada kaldık hiç mutlu bitmiyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?
Bir de küçüldüğü için kondomsuz denedik 3 gün. Boşalma olmadı ne olur ne olmaz ertesi gün hapı içtim. Çok fena bir koku oluştu şimdi de. Elimi nereye atsam felaketle sonuçlanıyor. Ne yapabilirim?

Canım tebrik ederim öncelikle ne güzel yenmissin. Bende 6 ay önce yendim. Zamanla alışıyor insan günaşırı yapmaya çalışın ve kegel egzersizlerine devam. İlk zamanlar git gel olunca olan o baskı hissi bir süre sonra yok oluyor. Kendini kasma rahat ol👍

Ve en çok rahat olduğun pozisyondan ilerlemene tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda farklı pozisyonlar daha kolay olacak

Sık sık deneyerek alışılıyor ara vermemenızı tavsiye ederim

ara vereceğim maalesef çünkü bekarım partnerim başka şehirde yaşıyor. Ayda 1 görüşüyoruz. Bu sene sonunda aynı şehirde olacağız biraz böyle idare etmem gerekecek. En hızlı nasıl çözüm alırım diye uğraşıyorum. Rahat olduğum 2 pozisyon var onda da partnerim rahat edemiyor.

Partnerinizden ayrı olduğunuz zamanlarda kendiniz aparatla çalışın. Hem küçülme derdi de olmayacağı için derin nefes alarak yavaş yavaş bekleyerek kaslarınızı açarsınız. İçeri giriş bitince aparatla G noktasına baskı yapmaya çalışın kaslarınız kendini salıverecek. Partnerinizle görüşmeden birkaç gün önce de bu şekilde çalışarak hazırlanabilirsiniz

Partnerinizden ayrı olduğunuz zamanlarda kendiniz aparatla çalışın. Hem küçülme derdi de olmayacağı için derin nefes alarak yavaş yavaş bekleyerek kaslarınızı açarsınız. İçeri giriş bitince aparatla G noktasına baskı yapmaya çalışın kaslarınız kendini salıverecek. Partnerinizle görüşmeden birkaç gün önce de bu şekilde çalışarak hazırlanabilirsiniz
g noktasına nasıl baskı yapabilirim

g noktasına nasıl baskı yapabilirim

Sırt üstü yattığınızı düşünün, G noktası vajina içerisinde tavana doğru yani karnınızın iç duvarına dokunmak ister gibi aparatı değdirin, orada biryerdedir zaten dokunduğunuz anda size hoş hissettirir. G noktası diye internette aratın.

Siz normal iliskiler yaşamaya başladığınızda onun sertlesme sorunu devam ederse tedavi olmadan evlenmeyi düşünmeyin.

Vajinismus icin de sık ilişki imkani yoksa kendinize dilatör set alın. Onunla çalışın o yokken.

Kendini kasmaya devam edersen canin her iliskide acimaya devam edicek ön sevismeyi uzun tutmalisniz tutamiyorsanda senin baya islanman gerek cok acik olmus olablir yazdiklarim ama malesef bu yani kurulukdan da cok canin yanar eger kasilmiyorsan bundan dolayi olmadgni düsnüyorsan ozaman ya kist vardir yada bazen östrejen fazlaligndan kaynaklanabiliyor iliskide aci kendini kasma iliskide rahat derin nefes al ve ver nefes egzersizi yap bu kasilmayi önlicektir onun disinda doktor kontrole gidince bahset bu durumdan

Back
X