- 7 Eylül 2025
- 4
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi ballcheesecake
Merhaba kizlar vajinismus için tedaviye gidemecek kadar hassastım 2 sene eşim sabırla bekledi ama kendimi son birkaç haftadır farklı görüyordum sanki kilo aldım mutsuz solgun kadınlıktan uzak gibiydim halbuki süslenmeye puslenmeye bayılırım tedavi için doktor araştırdım bir aylık tedavi 19 bine maal oluyordu iş başa düştü dedim cesaret önemli olan dedim ve eşime uyuşturucu sprey ve krem aldirttım denemek için onlar bir halta yaramadi kizlar tam tersi vajinayı deli gibi yalıyor zaten ilişkiye girmeye çalışırken de yanıyor ikisi birlikte felaketti hemen gittim duş aldım ertesi gün sıcak su yakmayacak kadar tabi içine oturdum yarım saat rahatlamaya çalıştım sonra denemek istedim kizlar eşiniz altta siz oturur pozisyonda üstte olmalısınız en rahat bu şekilde ve bebek yağıyla oluyor ama en en en önemlisi karşınızda ayna olsun rahat değilseniz eşiniz gözünü bağlayın ben sürekli aynaya bakarak kendimi hırslandırcak seyler söyledim hadi yaparsın regl kadar acımayacak bile ve 2_3 gün kafa yordum ve yendim çünkü tedaviyi karşılayacak bütçem yoktu sonra bana bir haller oldu 1 ay içinde sabah çok huzurlu uyanmalar kilo vermeler ne giysem yakismalar felan özgüven yerine geldi ama şimdi de pcosluyum ve Bebek istiyorum gebe kalmak için ne yapmalıyım