- 26 Ağustos 2017
- 4.037
- 12.780
- 208
- Konu Sahibi ballcheesecake
En az 6 ay cinselliğinizin tadını çıkarın konu sahibi. Belli ki size cinsellik yaramış yeni bir krize sokmayın kendinizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hic yapmadim ayyy o da ne ayolYakıyor demek istemiş de oral seks denen şeyden haberin var değil mi şekerim? Niye o kadar tepki gösterdin?
Aynen öyle olmasini ümit ediyorum cünkü düsününce oral seks yazsa tamam ama vajinayi yaliyor cok igrenc geldi kulagima halbuki ikisi ayni sey ama daha sabah kahvemi iciyordum ondan yükseldim ahahhaYakıyor demek istemis muhtemelen
Eee ne var bunda?Vajinayi mi yaliyor o ne demek giz iyyyk yav kahve mi de mindar ettin
Oooo geldi bizim seks uzmaniEee ne var bunda?
Onlar hemen kuruyor.en iyisi zeytinyağıGebe kalmak için ne mi yapmalısın?
Bir de kayganlaştırıcı jel diye bir şey duydunuz mu hiç? Bebe yağı vajinanın PH dengesini alt üst eder. Neden bunun yerine hali hazırda üretilmiş olan su bazlı kayganlaştırıcı kullanmıyorsunuz?
7 ay pcosu olmayan kişiler için bile normal bir süre.Pcosla hamile kalmis biri olarak söylüyorum ki toplumun buyuk bir kismi boyle kafaya taka taka 7 ay olmadi çocuğum sonra amagn ise girip çalışayım dedim is yerinde bayildim hastahaneye kaldirildim şak 2 aylik hamileyim![]()
Nimetle olmaz yaOnlar hemen kuruyor.en iyisi zeytinyağı
Yani bu site beni bazı erkeklere hak verdirdi ya helal olsun daha toplasan 10 kere sex yapmamışsınız daha tenin kocana alışmamış daha ne zevk aldın ne ara doydun ne fantezi yaptın da koşa koşa bi de çocuk kitle adama zaten 2 yıl beklemiş 1 yıl da öyle beklesin sonra gel kocam beni arzulamıyor diye ağla 3 yıllık evlilikte kadın 3 yıldır yok yani siz niye evleniyosunuz amaç ne ben bazen hiç çözemiyorum yaMerhaba kizlar vajinismus için tedaviye gidemecek kadar hassastım 2 sene eşim sabırla bekledi ama kendimi son birkaç haftadır farklı görüyordum sanki kilo aldım mutsuz solgun kadınlıktan uzak gibiydim halbuki süslenmeye puslenmeye bayılırım tedavi için doktor araştırdım bir aylık tedavi 19 bine maal oluyordu iş başa düştü dedim cesaret önemli olan dedim ve eşime uyuşturucu sprey ve krem aldirttım denemek için onlar bir halta yaramadi kizlar tam tersi vajinayı deli gibi yalıyor zaten ilişkiye girmeye çalışırken de yanıyor ikisi birlikte felaketti hemen gittim duş aldım ertesi gün sıcak su yakmayacak kadar tabi içine oturdum yarım saat rahatlamaya çalıştım sonra denemek istedim kizlar eşiniz altta siz oturur pozisyonda üstte olmalısınız en rahat bu şekilde ve bebek yağıyla oluyor ama en en en önemlisi karşınızda ayna olsun rahat değilseniz eşiniz gözünü bağlayın ben sürekli aynaya bakarak kendimi hırslandırcak seyler söyledim hadi yaparsın regl kadar acımayacak bile ve 2_3 gün kafa yordum ve yendim çünkü tedaviyi karşılayacak bütçem yoktu sonra bana bir haller oldu 1 ay içinde sabah çok huzurlu uyanmalar kilo vermeler ne giysem yakismalar felan özgüven yerine geldi ama şimdi de pcosluyum ve Bebek istiyorum gebe kalmak için ne yapmalıyım
Bu bilgisiz ve cahilce yorumları dikkate almayınız konu sahibi. Vajinanızın ph dengesini bozar kansere varana kadar pek çok sorunla uğraşırsınız. Kukunuza özel üretilmiş kayganlaştırıcı ürünler dışında herhangi bir yağ vs kullanmayın. Bebek yapmak istiyorsanız hiç kullanmayın.Onlar hemen kuruyor.en iyisi zeytinyağı
Zeytinyağı cilt için de kullanılıyor.Nimetle olmaz ya![]()
Yapmadın mı yaptirmadin mi?Yok hic yapmadim ayyy o da ne ayol![]()
Arkadaş dünyada zeytinyağından zarar gören hiçbir canlı bulamazsın.öyle mucizevi bir şey.bırak zararı her derde deva.Bu bilgisiz ve cahilce yorumları dikkate almayınız konu sahibi. Vajinanızın ph dengesini bozar kansere varana kadar pek çok sorunla uğraşırsınız. Kukunuza özel üretilmiş kayganlaştırıcı ürünler dışında herhangi bir yağ vs kullanmayın. Bebek yapmak istiyorsanız hiç kullanmayın.
Erkekler de paşa paşa bekliyor onca hak eden kadın varken.eee onlar da hakediyor demek ki.herkes birbirini buluyor boşver.Yani bu site beni bazı erkeklere hak verdirdi ya helal olsun daha toplasan 10 kere sex yapmamışsınız daha tenin kocana alışmamış daha ne zevk aldın ne ara doydun ne fantezi yaptın da koşa koşa bi de çocuk kitle adama zaten 2 yıl beklemiş 1 yıl da öyle beklesin sonra gel kocam beni arzulamıyor diye ağla 3 yıllık evlilikte kadın 3 yıldır yok yani siz niye evleniyosunuz amaç ne ben bazen hiç çözemiyorum ya
Giz Deli ironi yaptim anlasana vajina yalatmak kulagima igrenc geldi yazmis hem yaliyor hem yakiyor kahveyi püskürtüyordumYapmadın mı yaptirmadin mi?![]()
Kız ferhans ilk defe güldürdün beni jdjfjfj :) valla beklediğini hiç sanmıyorum ben oyumu aldatılıyor ama yakalanmıyordan yana kullanıyorumErkekler de paşa paşa bekliyor onca hak eden kadın varken.eee onlar da hakediyor demek ki.herkes birbirini buluyor boşver.
Kankin gbt ye sorsana o bilir bunları yazardın sendeVajinayi mi yaliyor o ne demek giz iyyyk yav kahve mi de mindar ettin