• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu nasıl yendim

yasadiklarinizi cok uzun bir sure olmasada yasadim ilk evlendiğim surecte anlayabiliyorum cok zor bir surec fakat cok reklam kokuyor yazınız
Merhaba inanın reklam değil bende doktor beyin hastasıyım. Ve bu durum o kadar zor ki bu durumda olan insanları tanısam tek tek kapılarını gezer hocamla tanışmasını isterdim. Anca yaşayan anlar.

Nasıl atlattınız ?
sürekli korkumun üstüne giderek eşimle hiç ara vermeden deneyerek ..ve yalnız kaldığımda da deneyerek. Başka türlü atlatamazdım. Herkesin bir olmuyor eğer altta yatan psikolojik bişey varsa örneğin tac*z gibi önceden kötü yaşanmış olaylar veya bilinç altında yer edinmiş anılar da etkiliyor. Böyle bişey varsa öncelik psikologla görüşmek ama tamamen senin kendi kendine kurduğun korkuysa üstüne giderek atlatırsın. Erteledikce uğraşmadıkca yıllar alır.

sürekli korkumun üstüne giderek eşimle hiç ara vermeden deneyerek ..ve yalnız kaldığımda da deneyerek. Başka türlü atlatamazdım. Herkesin bir olmuyor eğer altta yatan psikolojik bişey varsa örneğin tac*z gibi önceden kötü yaşanmış olaylar veya bilinç altında yer edinmiş anılar da etkiliyor. Böyle bişey varsa öncelik psikologla görüşmek ama tamamen senin kendi kendine kurduğun korkuysa üstüne giderek atlatırsın. Erteledikce uğraşmadıkca yıllar alır.
Haklısınız

Dilatör vs herhangi bişey denediniz mi

şöyle ki ben 1 buçuk yıl çektim bu durumu ve birçok doktora hocaya gittim. Ama sonuç alamadım. 3 seanda çözebilmek benim içşn nasıl inanılmaz birşey bilemezsin. Reklam değil kesinlikle sadece bu durumu yaşayan kadınlara yardımcı olmak. Peki sen kasıl çözdün sende destek olabilirsin. Benim sürecim bu şekilde olduğu için sadece tavsiye. Doktora odaklı olmasıda ne yaptıysan çözememiştim ben bu durumu . Ben doktora odaklı zaten bilerek yazdım . Doktorumun reklama ihtiyacı olmadığını düşünüyorum 😊
Hangi yöntemle çozdünuz banada reklam gibi geldi

Bilmem farkındamısın bu sitede erkek uyelerde var ben neden ulu orta konusayım
Tamam detay vermeyin reklam yapın o zaman :) burada birbirimizin ihtiyaçlarını görmek için varız söylemeyecekseniz neyi merak ediyorsunuz? Ya da olmasam niye size sorayım demi :

Back
X