- 19 Haziran 2021
- 3.602
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.099
- 88
O kadar sevindim ki sizin adınızaBen tedavimi oldum çok şükür 9 ay oluyor yeneli :) bebek düşünüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar sevindim ki sizin adınızaBen tedavimi oldum çok şükür 9 ay oluyor yeneli :) bebek düşünüyorum![]()
Amin inşallah. Aslında ben vajinusmusken hamile kaldım mecburi Sezeryan ile doğum yaptım çok zor bir süreçti. Kanamam oldu ama muayene olamadıgım icin imza verip riske attım bebegimi. Çok şükür sağlıkla doğdu suan 4 yasında. Şimdi oğlumun bi kardeşi olma ihtimali bile o kadar güzel bişey ki, korkmadan rahat bir şekilde. O yüzden tavsiyemdir imkanı olan kesinlikle doktora gitsin sadece bir seansta bile müthiş rahatlıyorsunuz.O kadar sevindim ki sizin adınızaumarım en kısa zamanda bebeğinizide alırsınız kucağınıza
![]()
Ağzınıza sağlık benimde sürekli mesajlarımda anlatmaya çalıştığım bu ama o kadar gereksiz bi saldırı varki okırken anlamışsınızdır mutlakaAmin inşallah. Aslında ben vajinusmusken hamile kaldım mecburi Sezeryan ile doğum yaptım çok zor bir süreçti. Kanamam oldu ama muayene olamadıgım icin imza verip riske attım bebegimi. Çok şükür sağlıkla doğdu suan 4 yasında. Şimdi oğlumun bi kardeşi olma ihtimali bile o kadar güzel bişey ki, korkmadan rahat bir şekilde. O yüzden tavsiyemdir imkanı olan kesinlikle doktora gitsin sadece bir seansta bile müthiş rahatlıyorsunuz.
Evet. Ama bazen insanlar onlar kadar cesaretli olamıyor mesela ben doktora gitmeden asla aşamazdım bu durumu. O arkadaşları da kutluyorum cesaretlerinden dolayıAğzınıza sağlık benimde sürekli mesajlarımda anlatmaya çalıştığım bu ama o kadar gereksiz bi saldırı varki okırken anlamışsınızdır mutlaka![]()
Bende kutluyorum cesaretlerinfen dolayı sadece kızmam herkesi kendileri kadar cesaretli sanmalarıEvet. Ama bazen insanlar onlar kadar cesaretli olamıyor mesela ben doktora gitmeden asla aşamazdım bu durumu. O arkadaşları da kutluyorum cesaretlerinden dolayı![]()
Merhaba.Bnde ilk evlendigimizde vajinusmus olmustum eylul ayinda evlendik nisan ayina kadar dogru duzgun hic yapmadik biri onermisti anestol krem diye bsiey var bana o kadar iyi geldi inanilmaz kendime guvenim o kremi kullanmaya basladiktan Sonra geldi sen al kullan dene en azindan bn kurtuldum cok sukur Rabbime ya ama esinde zeytinyagi kullansin insallah sende iylesirsin7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
Eğer Ankara’da yaşıyorsan Didem kurbana gelip tedavi olabilirsin bende yeni evliydim Didem hocamla tanıştım bir haftada yendim eşimle beraber oldum instagramdan da bulabilirsin . Didem kurban kesin çözüm7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
Bende yeni evliyim bi şekilde çocuk tuttu yarım yamalak4 yıl bununla uğraştım hatta bu süreçte hamile kaldım ve mecburi Sezeryan doğurmak zorunda kaldım asla alttan muayene olamıyordum çünkü. Hep erteledim cesaret edemedim sonunda doktora gitmeye karar verdim ve Dr. Nazife Ergen hanımefendiye gittim sadece 3 seansta yendim bu hastalığı 9 ay oldu hiç vajinusmus sorununu yaşamamışım gibi. İşin sırrı beyinde bitirmek lütfen erteleme
Sezeryan doğumum çok kolay geçti benim 3-4 güne baya baya iyileşmiştim korkulcak bişey yok canım, doğumdan sonra muhakkak doktora git sende yen şu illeti :)Bende yeni evliyim bi şekilde çocuk tuttu yarım yamalakkasım başı doğum sezeryene dayanabildiniz mi oda kolay değil sonuçta zorlandınızmı nasıl geçti
O kadar çocuk doğurcaz bi şunu yapamıyoruzSezeryan doğumum çok kolay geçti benim 3-4 güne baya baya iyileşmiştim korkulcak bişey yok canım, doğumdan sonra muhakkak doktora git sende yen şu illeti :)