Parmakla falan hiç tavsiye etmem ben hala bile parmaktan huylanıyorum hiç yaptırmadım yaptırmam. İlk denemede eşim teklif etmişti kabul etmedim tuhaf bir huylanma geliyor

Dediğim gibi o işi yapmayı düşünmeyin Hatta birkaç gün o iş olmayacak ben adetliyim gibi düşünelim diyin en baştan başlayın sadece öpüşün koklaşın kucağına çıkın çok fazla elleme olsun internetteki sex oyunları falan gibi başlıklar var onları okuyun o işe karşı ilginiz artsin isteğiniz artsin ilk önce. Birkaç gün sonra bi deneyelim diyin öncesinde kendinize zaman tanıdığınız İçin rahat okursunuz zaten yine söylüyorum o an gelince kasılma olabilir bu çok normal ve acı da oluyor ama inanın bu kadar dert edecek kadar değil. Mesela o anın acısını bu kadar uzun süren psikolojiyi etkileyen bu günlere değişmem. Sonraki seferler daha kolay oluyor zaten ben bir hafta kanama yaşadım o an zordu ama geldi geçti. Kafaya takmayın dilatör seti denemek sanki daha zor geliyor bana bence ilk seferde sabredip halletmek lazım inşallah başarabilirsiniz