Vajinismusu yendik sıra zevk almada, ben boşalamıyorum nasıl yapıyorsunuz zevk alma işini??

Vmd_rubby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
322
708
103
34
Arkadaşlar merhaba, vajinusmus bitti ilişkiye girebiliyoruz zaman zaman kasıp zaman zaman sızlama yanma hissediyorum. Zaman zaman diyorum çünkü gevşediğimde ve kontrol ettiğimde hiç bir olumsuz his kalmıyor. Peki olumlu his? Yani ön sevişmede klitorisi nasıl uyarıyorsunuz? Kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz? Boşalmayı nasıl yaşıyorsunuz? Boşalmayı hiç deneyimlemedim Garip gelecek ama bazen ön sevişmede gıdıklanıp gülüyorum, eşim ön sevişmeyi acayip uzatıyor, bense kısa kesmeye çalışıyorum. Galiba o aşamada bir şeyleri yanlış yapıyorum. Tecrübeli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum

Bende vajinusmusu yeni yendim ilişkiye girmeden önceki gün eşinle mesaj atın birbirinize akşam yaticaz böyle yapicam şöyle olcak vb. Bu senin beynini ilişkiye hazırlicak ilişki olmadan sıcak bir duş al rahatla mesaj kremiyle kendine mesaj yap odaklan ön sevişmenin uzun olmasi iliskiyi cok daha iyi gecirtir sana eşine odaklan sadece onu düşün onu hisset bunlar olmuyorsa da ufak bir sakinleştirici alirsan da iyi gelebilir doktorum bana atarax 20 gr vermişti umarım yardımcı olur mesajım

Cok tesekkur ederim, aslinda biraz ilerleme kaydettik dediginiz gibi sicak duş daha da gevsetiyor bedeni. Yine de ben zevk almak istiyorum , rahatlamak istiyorum çok düşündüğüm için alamıyorum sanıyorum

Cok tesekkur ederim, aslinda biraz ilerleme kaydettik dediginiz gibi sicak duş daha da gevsetiyor bedeni. Yine de ben zevk almak istiyorum , rahatlamak istiyorum çok düşündüğüm için alamıyorum sanıyorum
doktorum bana ilk iki ay zevk almayı boşalmayı bekleme demişti bende öyle olmadı şükür bedenlerimiz o kadar özel ki birbirimizden çok farklıyız düşünme zamanla daha iyi olcağına eminim hep mutlu olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…