Vajinismusu yendikten sonra

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
29
Merhaba vajinismusu tam anlamıyla olmasada yenmiş sayılırım hala ilişki öncesi aparatlarla egzersiz yapıp ardından ilişki yaşıyorum ve anestol krem kullanıyorum hala bu nedenle de prezervatif le ilişki oluyor ancak dün prezervatif siz denemem oldu ama hareket edemedim kendimi kasmadım ama canım yandı kuruluk nedenli olabilirmi konu ile ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

Olabilir tabiki. Ama kendi çabanızla bu şekilde atlatmanız ne kadar güzel bişey tebrik ediyorum sizi

Çok teşekkür ederim Allah bu sorunla baş eden herkese yardım etsin herkes yapabilir yeterki biraz çabalasınlar herşey yoluna girecek inşallah zamanla

Merhaba vajinismusu tam anlamıyla olmasada yenmiş sayılırım hala ilişki öncesi aparatlarla egzersiz yapıp ardından ilişki yaşıyorum ve anestol krem kullanıyorum hala bu nedenle de prezervatif le ilişki oluyor ancak dün prezervatif siz denemem oldu ama hareket edemedim kendimi kasmadım ama canım yandı kuruluk nedenli olabilirmi konu ile ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Çok Sevindim Kuzum Maşallah Sana Ama Uyuşturucu Krem Kullanma Kendini Ona Alıştırma Kuruluk İçin Jel Kullan:KK200::KK54::21:

Merhaba ilk girişte bi süre acı normal yeni yenmişsiniz. Kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanabilirsiniz hem çok iyi hem de uygun fiyatlı. Eşiniz içinize girdiğinde parmağınızla klitorisinizi uyarın penis dışında zevk almanın yolunu bulun. Beyin o zevke odaklanınca rahatlayacaksınız. Zaman geçtikçe alışırsınız zaten

Back
X