Vajinismusu yendim vemcaine sprey ile kesinnnn

zgelinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
3
2
1
23
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 5 aydır evliyim ve daha öncesinden de eşimle bu sorunu yaşıyorduk yani nişanlılık döneminde. İnanılmaz bir korkum vardı ay acıyacak of istemiyorum yapmasak olur mu ne değişecek gibi gibi. Çok fazla doktora gittik.ama ilk aydınlanmam bir doktor parmağını zor da olsa itti tansiyonum düştü bayıldım hatta 😂 ama yine de başaramadım penisin o değme hissi o ittirmeye çalışırkenki hissi beni rahatsız ediyordu. Sonra yine aynı doktora bölgesel uyuşturma işlemi yaptı vajina kısmından ve ben normalde kan bile veremem ve yine bayıldım 😂😂 bu işlemden sonra 4 boy dilatörün üç boyunu aldım en büyük hariç ama yine olmuyordu ama ben of yapmasak olur mu istemiyorum ya da canım istese bile iş oraya gelince vazgeçiyordum. artık eşimle aramızda soğukluk olmaya başladı tamam evliyiz hala birbirimizi seviyoruz hala hayatımız devam ediyor evet ama ev arkadaşı gibiydik evli değildik. Daha sonra vemcaine uyuşturucu spreyi buldum. İkinci boy dilatöre şişin ucuyla bir delik açtım yavaş yavaş içime aldım kayganlaştırıcı çok önemli bol bol sürdüm. Daha sonra dilatör içindeyken spreyi sıktım yavaş yavaş geri çektikçe sıktım iyice içine damlamasını bekledim daha sonra dış kısımda heryeri uyuşturdum size tavsiyem iç kısmınıza çok sıkmayın şişiriyor gibi ve acı yapıyor bu da. Sonra en büyük dilatörü aldım içime ben hep alttayken deniyorduk ve eşimi itiyordum sıktıktan sonra bu defa üstte denedim ucu girdi derin nefesler aldın sakinledim ve içime aldım acı yok hiçbir his yok sadece git gel hissi yavaş yavaş denedik ve iki defa yaptık ikinciyi çok kolay yaptık çünkü artık o düşünceyi aşmıştım. Ve yaptıktan sonra evliliğe bakış açım değişti artık evlenmiştim yani. Daha çok şey demek isterim ama inanılmaz kolay doktorlara para vermeyin lütfen detaylı isterseniz ınstagram hesabımdan yazabilirsiniz zgelinn seve seve yardımcı olurum çünkü doktor fiyatları 40.000 tlden aşağı değil ve yine size bağlı eğer siz çabalamazsanız bir milyon da verseniz olmaz.

Aştığınız için tebrik ederim ancak doktorlara para vermeyin bunu kullanın demeniz yanlış. Vemcaine etken maddesi lidokain'dir.
Örneğin lidokain epilepsi hastası birinde nöbetlere neden olabilir, kalp ritmiyle ilgili sorunlar yaşayan birinde ritmi daha da bozabilir. Düşük kan basıncı olan kişilerde basıncı olumsuz etkileyebilir.
Sizin adınıza sevindim, daim olsun

Aştığınız için tebrik ederim ancak doktorlara para vermeyin bunu kullanın demeniz yanlış. Vemcaine etken maddesi lidokain'dir.
Örneğin lidokain epilepsi hastası birinde nöbetlere neden olabilir, kalp ritmiyle ilgili sorunlar yaşayan birinde ritmi daha da bozabilir. Düşük kan basıncı olan kişilerde basıncı olumsuz etkileyebilir.
Sizin adınıza sevindim, daim olsun
Teşekkür ederim açıkçası dediğiniz doğru bu kadar detaylı içeriğini bilmiyorum bu sorunu yaşayan birisi olarak yeter ki aşayım psikolojisinde oluyoruz genelde ya da herkesin doktor parası olamayabiliyor maalesef verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ❤️🌸

Birşey dicem erkeğin penisi uyuşuyor mu hep merak etmişimdir. 😃 Adınıza sevindim.

Evet maalesef uyuşuyor 😂😂😂 hatta eşimle dalga geçiyorduk sen de s*kinismus oldun diye 😂 o yüzden prezervatif kullanması daha sağlıklı ama onlarınki bizimki kadar olmuyor

Back
X