Vajinismusu yenelim

seseka30

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
179
55
18
34
Arkadaşlar merhaba ben 7 yıllık evliyim ve vajinismusum sanırım. Doktora gittim çok kasmadım aslında kendimi dilatör denerken. Biz sanırım eşimle yorgunuz yaparız uykum var yaparız diye diye bıraktık ve bu zamana geldi.. Birbirmize yardım edelim ve artık anne olalım 😢

bu zamana kadar hep mi ertelediniz? 7 sene uzun bir süre
Genelde çok üstüne düşmedik hiç hayitırlamıyorum 3 gün üst üste denedigimizi hatta çogu zaman ayda 1 kez denedik onda da deneme bile degil öle yaptık bitti artık çıkmazdayım koronalı günleri fırsata çevirip bitirmek istiyorm bu işi

Arkadaşlar merhaba ben 7 yıllık evliyim ve vajinismusum sanırım. Doktora gittim çok kasmadım aslında kendimi dilatör denerken. Biz sanırım eşimle yorgunuz yaparız uykum var yaparız diye diye bıraktık ve bu zamana geldi.. Birbirmize yardım edelim ve artık anne olalım 😢
Erteleme hastalığı denir buna. Çok iyi bilirim. Ama daha fazla ertelemeyin. Çünkü olunca bumuymus diyceksiniz.:)

Ben evde tek başaramadım ama Dr un ysptigi tedaviyi anlatabilirim. Orana dokunabiliyomusun önemli olan o oraya dökün orda bir giris var onu farket
Evet dokunabiliyorum parmagımı hiç sokmadım ama dokunabiliyorum olur anlatırsan sevinirim ben kısa zamanda kurtulmak istiyorum artık 😢

Merhaba. Nasıl yendiniz söylermisiniz lütfen? Yani tedavi neydi?
Merhaba. Dr da farklı boyutlarda aparatlarla egzersiz yaptık. Gerek Dr la gerekse ödev verdiler eşimle yaptik egzersizleri. Yaparken anestol suruyodum. Sen de oraya dokunabiliyomusun önemli olan o. Orayı farket dokun gerisi gelir insalah

Kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır yendiniz bu sorunu
6 yıllık evliyim. İlk yilimda yendim ben. Çünkü ertelemeduik. Yani bana kalsa erteledim de eşim yok dedi. Gidicez diye öyle gittik Dr ve iyki gitmişim. Darısı başınıza olsun

İnşAllah benim eşim doktor istemiyor hep kaçıyor bende gittim ama eşim benimle gelmedi bile.. bebegniz varmı benim şu an en büyük hayalim bebegim 😢 eşim anlayışlı ama çok ısrarcı degil hemen olmadı tamam deyip kapatanlardan.. ve inanın evliligimzde ben bunun stresini öyle yaşıyorumki aşırı stresli gergin biri haline geldim ve daha kötüsü mutsuz

Merhaba. Dr da farklı boyutlarda aparatlarla egzersiz yaptık. Gerek Dr la gerekse ödev verdiler eşimle yaptik egzersizleri. Yaparken anestol suruyodum. Sen de oraya dokunabiliyomusun önemli olan o. Orayı farket dokun gerisi gelir insalah

Ya ben ilk başta dokunmaya korkardım. Ama şimdi iki parmak alıyorum kolayca. Ama üç parmağa geçince acı oluyor ve bırakmak zorunda kalıyorum. :-(

Back
X