Vajinismusu yenelim

Keşke benim eşimde kabul etse sadece bende sorun olmadıgını.ama ben bunun eksikliği yüzündem cıkan kavgalardan o kavgalarda söylenen kadınlıgımla alakalı hakaretlerden yoruldum artık inanın o kadar yıl çekemem..
Eşinize önce huzursuz ortamdan kurtulmanız gerektigini söyleyin bizimde oluyor kavgalarımız evet ama eşim sonrasında gelir sinirlendm o an der haklı olarak haklısınız insan çok ama çok yıpranıyo ama eşinizde suçsuz dört dörtlük degil çok afedersiniz ama siz kadın degilseniz o da erkek olsunda yapsın yani bu sorun sizin korkmanız ve onun yapmakta zorlanması arasında bir şey bence. Düşünsenize siz hiç korkmadan yapan kadın duydunuzmu ama hep sölenen eşim dinlemedi bile yavaş yavaş yaptı degilmi demekki tek suçluda biz degiliz

Siz nasıl yendiniz
Canım bende 13 ay boyunca uğraştım. Sonunda parmak ve aparat egzersizleri yaparak kendim yendim. Sadece kafaya koyup inan buna. Egzersiz yapmaya başla hemen ne durumda olduğunu bilmiyorum senin

Egzersizi sık sıkmı yapmalıyım.siz öylemi yaptınız yani ne sıklıkla yapmalıyımki
Evet bol bol egzersiz yap cnm. Yaptikca milim milim de olsa ilerleme oluyor bı sure sonra inan alışmis oluyorsun binsure sonra. Sen zaten baya ilerde sin sonuna kadar gelmişsin

Merhaba arkadashlar, ben 8 aydir evliyim, amma bir turlu vajinusmusu yenemiyorum, hep korku var kaçıyorum her denemede, 2 parmaga kadar deniyorum, ondan sonra çok acıyo. Vajinusmusu yenen bana özelden yaza bilirmi? yardıma ve desteye çok ihtiyacım var
2 parmak yapmak bile büyük başarı dokunamauanlar var cnm. Sen kısa sürede yeneceksin eminnol sadece gayret et doğru nefes alıp ver bak kayıp gidcek

Peki ne yapmalıyım şu koronalı günlerde dktora gitmeden kendim halletmek istiyorum
Ben evde yenenlerdenim öncelikle elinize biraz zeytin yağı sürüp orta parmağınızla hafif bastırarak deneyin zorlamadan hergun 5 dk biraz yaparsanız artk alışacak orası benim 6 ay sürmüştü

Bende her hamlede yüzde 20 yğzde 40 bitti en son yüzde 80 bitti diye kendni motive ediyordum ama orda kaldım canım...hani dilatör yaparken dilatörü biz iteriz ya elimizle.eşli denedgmde çekince gelmiyor onuda itmesine izin vermiyorum tıkandım kaldım.kendim oturmaya calıştıgımdads takılıyor kalıyor biryerde ve sızlıyor o zaman orda bırakıyor.bence cidden bitmedi...
Bende ayni durumdayim 🙄

Eşinize önce huzursuz ortamdan kurtulmanız gerektigini söyleyin bizimde oluyor kavgalarımız evet ama eşim sonrasında gelir sinirlendm o an der haklı olarak haklısınız insan çok ama çok yıpranıyo ama eşinizde suçsuz dört dörtlük degil çok afedersiniz ama siz kadın degilseniz o da erkek olsunda yapsın yani bu sorun sizin korkmanız ve onun yapmakta zorlanması arasında bir şey bence. Düşünsenize siz hiç korkmadan yapan kadın duydunuzmu ama hep sölenen eşim dinlemedi bile yavaş yavaş yaptı degilmi demekki tek suçluda biz degiliz
Bende ilk gece verilen güvensizliğin sonucu oldugunu düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba ben 7 yıllık evliyim ve vajinismusum sanırım. Doktora gittim çok kasmadım aslında kendimi dilatör denerken. Biz sanırım eşimle yorgunuz yaparız uykum var yaparız diye diye bıraktık ve bu zamana geldi.. Birbirmize yardım edelim ve artık anne olalım 😢
Merhabalar bu siteye girmek benim gibi insanların oldugunu yanlız olmadığımi bilmek çok güzel çünkü en yakınına bile bu durumu anlatamıyorsunuz.ins cozeriz bende 1.5 senedir cekiyorum

Back
X