• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yenemiyorum

Lilalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
42
8
86
30
Kizlar ya valla sihirli değnek falan lazim artik bana. Cunku burda ne okuduysam denedim parmak dilator kremler yağlar yok yani kafaya koyuyorum inanıyorum yapicam diye ama ben ittikce penis gitmiyo ben üstten o alttan bastiriyoruz gram ilerlemiyo ya ustune bide zorlamaktan vajina bi kac gun yaniyo isin icinden çıkamıyorum lutfen yardim edin . Ya hele saf cahil kızların bile cocugu falan oldugunu gorunce deli oluyorum şunlar kadar olamadım beceremedim diye

Ya hele saf cahil kızların bile cocugu falan oldugunu gorunce deli oluyorum şunlar kadar olamadım beceremedim diye
Böyle düşünmen çok yanlış bi kere. Vajinusmusun saflıkla cahillikle veya bilmişlikle hiç bir alakası yok…
Psikolojik bişey bu. İnsanın kendini gevşetebilmesiyle alakalı.
Demek ki yeterince kendine inanmıyorsun.

Kizlar ya valla sihirli değnek falan lazim artik bana. Cunku burda ne okuduysam denedim parmak dilator kremler yağlar yok yani kafaya koyuyorum inanıyorum yapicam diye ama ben ittikce penis gitmiyo ben üstten o alttan bastiriyoruz gram ilerlemiyo ya ustune bide zorlamaktan vajina bi kac gun yaniyo isin icinden çıkamıyorum lutfen yardim edin . Ya hele saf cahil kızların bile cocugu falan oldugunu gorunce deli oluyorum şunlar kadar olamadım beceremedim diye
Oyle düsünme bazi seyler herkez icin ayni zorlukta olmuyo sana yardimci olurum krem ne kullandin mesela ben 6 yil dokrotlar terapislerle basaramadigimi burda birirnin yazdigi krem ve pozisyonla basardim sanada aktaririm

Back
X