• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yenenler lutfen yardim edinn

Lilalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
35
6
86
30
Arkadaslar yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki . Vajinismus yüzünden bi evlilik bitirdim suan birlikte olduğum biri var ve cok aşığım. Ama bu hastaligi yenmeden evlenmek istemiyorum. 5 aydır uğraşıyoruz yok yok olmuyo . İşin kötüsü ben ileri derece değilim egzersiz yaparken ya da masturbasyon yaparken afedersiniz ama havuç tarak parmak her seyi sokabiliyorum ama penise gelince olmuyo delircem. Kendim baska bisey sokarken aa ne guzel girdi bu sefer tamam diyorum gayette islaniyorum sevişmede sorun yok burdakilerin dediği gibi uste çıkıyorum onumu dönüyorum arkamı dönüyorum nefes alip veriyorum yok o an ne oluyorsa bi cm bile gitmiyo canim yanmiyoda oyle ama ne kadar bastirsamda ilerlemiyo artik bacaklarim yoruluyo sizliyo birakiyorum .Artik hevesimizde kalmiyo gibi her seferinde hüsranla çıkıyoruz yataktan nasılsa olmayacak diye denemek bile istemiyorum sevgilimin suratının asildigini gormek istemiyorum

Öyle garip garip şeyler sokmayın öncelikle mikrop kapacaksınız.
Onları sokup etten yapılma penis sokamamanız garip. Başka bir şey sokuyormuş gibi yapıp çaktırmadan yerleri değiştirip penisi soksun bari eşiniz

Öyle garip garip şeyler sokmayın öncelikle mikrop kapacaksınız.
Onları sokup etten yapılma penis sokamamanız garip. Başka bir şey sokuyormuş gibi yapıp çaktırmadan yerleri değiştirip penisi soksun bari eşiniz
Merak etmeyin temiz olduğundan emin oluyoruz 😂
Normalde dilatorle falan çalışma yaptiriyolar ha onu sokmuşum ha bunlari diyorum benim parmak egzersizi ya da başka bisey sokma gibi sorunlarımı asali cok oldu. Ama egzersizde istediğim kadar bekleyebiliyorum istediğim zaman ilerliyorum ama peniste sevisme anında o kadar oyalanma şansınız olmuyo🥺

Back
X