Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.292
7.080
398
10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben

10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Pardon da kv nin nerden haberi var siz mi soyledinz esiniz mi n kdr utanc verici bir durum
Sizin korkuyor olmanz degil yatak odanizi yaymaniz

Neden özelinizi kvnize anlattiniz ki .. böyle bisey anlatilir mi ..

Annende ben napim desin ben mi şeyim desin töbe töbe. Ne alakaya anne falan. Sen neden korkuon bu kadar vajinusmus degilse enteresan. İnşallah düzelir ama düzelmezse o evlilik nasıl sürdürceksinki.

Esinizle aranizda kalmasi gereken bir mevzu
Tedavi olabilirsiniz ve bu sizin aranizda kalirdi

Kısacık bir paragraf ama nereden tutsan elinde kalıyor. Oldu olacak başınızda bekleyip yönerge versin ona neyse... Ama kayınvalidede suç var eşinde on kat var karıkoca arasındaki basit şeyler bile kimseye anlatılmazken yatak odasındaki mahrem hiç anlatılmaz. Burada anneme anlatsa ne olur diye düşünmeyin ben bu adamla ne yaparım diye düşünün bence. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm Rabbim bir an önce herkese başka uğraş versin sizi unutursun bence eşine bu konuda rest çek bu evin içinde olan burada kalır diye.

Bir insana eş demek o insanla aranda özel şeylerin olması o insanın sana iyi günde kötü günde destek olması demek. Bir insan yatak odasını annesine nasıl anlatır ya. Özeli demiyorum dikkat edersen yatak odanız diyorum yani sadece size ait olan şey. Eşine karşı tepkini koymadıysan başta hata etmişsindir. Bırak kime anlatırsa da anlatsın annen eğer biraz seni düşünüyorsa zaten siz kim oluyorsunuz da benim kızımın yatak odasına kadar karışıyorsunuz der tepkisini koyar

Back
X