Hamileyim dr 3ay yasak koymuştu düşük riskim var diye yasak kalkti ama ben ilişkiye giremiyorum çok korkuyorum sebebi ise normalde adetimden sonra bile girişi cok aci veriyordu şimdi 3ay olmadi hepten acırdiye kkorkuyorum istemeden olsa eşimi itiyorum napcam ben vajinismisi yenmistim derken gene aynı sıkıntı başladı hemde hamileym onuda stresi aldi iyice. Esim anlayışlı ama korkma sen sonuçta yendin bunu diyo ama yapamıyorum bi zaman sonra eşim gene sinirlenick biliyorum çünkü nasil oldugunu biliyosn neden korkuyorsn anlayamıyorum diyor bende kendimi kötü hissediyorum napcam kizlar nolur yardım edin
Canım hamilelikten kaynaklı olabilir. Stres yapıyorsundur, korkuyorsundur bişey olcak diye. Biliyosun vajinusmus da bilinçaltı hastalığı sonuçta, ama tekrar vaji olabileceğin ihtimalini getirme aklına.
Öyle zamanlar oluyor ki, o acıyı ben bile yaşıyorum halen. O da kafam bişeye takıldığında ya da yeterince hazır olmadığımda...
Bence doktorunla konuş, düşük tehlikesinin geçip geçmediğini iyice açıklasın, sen de ona göre rahatlat beynini
Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim