Vajinismusum yardım edin lütfen

leob

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
3
0
1
26
Merhabalar ben 1 senedir evliyim ve maalesef ki vajinismusum. Doktora gittim ama bir sonuç alamadım. Deniyoruz ben kendimi istemsizce çok kasıyorum ve korkuyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar ben 1 senedir evliyim ve maalesef ki vajinismusum. Doktora gittim ama bir sonuç alamadım. Deniyoruz ben kendimi istemsizce çok kasıyorum ve korkuyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
2 yıl olacak bana de yenemedim maalesef

4 boy dilatör var onları denedin mi yapabiliyor musun doktor ne tür tedavi uyguladı

Kızlar bende 2 aydır evliyim zarimda yırtılma olmuş ama o korku yüzünden bidaha yapamadım ikininca açılıyor görüyorm ama cesaret edip i**köye giremiyorum.

2 yıl sonunda vajinismusu yenmiş biri olarak mesaj atarsanız yardımcı olmak isterim

Öncelikle geçmiş olsun doktor derken kadın doğum doktoru mu? Eğer öyleyse kadın doğum doktoru değil psikiyatri ve bu konuda uzman biriyle görüşüp yardım alın. Arkadaşım 1.5 sene sonunda yendi ve sonrasına hamile kaldı. O zamana kadar baya doktor gezdi ve en sonunda psikolog yada psikiyatri doktoruyla 1 ayda düzeldi

kadın doğum doktoruna gitmedim direkt cinsel fonksiyon bozukluğu bölümüne gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…