• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum

Ağrı acı cok mu yürüyüşünüz nasıl.. Günlük hayatınızı etkiledi mi?? Bide kime oldunu

bugün 9 gün oldu ama dikiş yerlerim ağrıyor.oda iç çamaşırı değdiği için..onun harici ağrı sızı yok bitti ..ve dik sandalyede oturup yemek yiyemiyorum..günlük hayatım sadece sırt üstü yatarak geçiyor. 3 gündür ağrı kesici içmeyi bıraktım ama antibiyotiğe devam ediyorum..hava sıcak olduğu için doktor devam etmemi söyledi..yürüyüş ise epey komik .sünnet olmuş çocuk gibi :-) ama çok mutluyum üzerimden yük kalktı..mersinde oldum ameliyatı..çok iyi ve işini iyi yapan bir doktor Atıl Aktaş..Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Mrb geçmiş olsun. Bende labioplasti olmak istiyorum. Doktor araştırmasındayım hala...

9 gün uzun bi süre değilmi hala yatarakmı geçiyo. Ağrım yok demişsiniz temkinli olmak içinmi sandalye oturmuyosunuz,yatarak geçiriyosunuz

öncelikle tşk ederim..evet bugün 9 gün oldu . sürekli yatar pozisyondayım ve dikişler canımı acıtıyor..malum dik oturamadığım için bende hep uzanıyorum..ağrı şu şekilde 2 dikişin ipi uzun çıkmış sivrilmiş dışarı doğru ve iç çamaşırıma değdikçe acıtıyor..onun harici bir ağrı yok.ama ilk 5 gün çok acı çektim..kanama sıfırdı bende şansımdan..bide 2 işlem oldu malum ondan galiba canım yanıyor

Back
X