Aşılama Vajinusmus aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Manolya27c

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
924
818
103
Vajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi

Son düzenleme:
Vajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi ama. Demek istediğim vajinusmustan yeni çıkmış biri olarak aşılama yaptırabilir miyim canım cok yanar mı tekrar eski halime dönmekten korkuyorum, not 3 4 ay denedik olmadı bebek eşim bu konuyu hızlandiralım dediği için aşılama istıyoruz
Size cok mesaj attim geldimi acaba

Bizim de 3 ay oldu vajinismusu yeneli 4 yıllık evliyiz bizde. Aşılamadna önce yumurta büyütme tedavisi denesen daha iyi olur cnm

Bende vajinismus olduğum dönemlerde aşılamalı anestezi ile yaptırmıştım sizde öyle deneyebilirsiniz.

Hemen aşılama yapmıyorlar canım en az 3 ay ilaçlı tedavi görüyorsun daha sonra aşılama yapıyorlar vajinismus olan biri içinde aşılama zor ilk ilaçla denemelisin canım özelde bilmiyorum ama devlette bayiltmiyorlar

Vajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi ama. Demek istediğim vajinusmustan yeni çıkmış biri olarak aşılama yaptırabilir miyim canım cok yanar mı tekrar eski halime dönmekten korkuyorum, not 3 4 ay denedik olmadı bebek eşim bu konuyu hızlandiralım dediği için aşılama istıyoruz
Aşılama ne oluyor tam olarak anlayamadım? Bende vajinismusdum 2 aydır değilim ve bebek planı var

Yeni üyeyim yardımcı olurmusunuz? Vajinusmusu nasıl yendiniz özelden yazabilirmisiniz?

Back
X