- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Manolya27c
Vajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size cok mesaj attim geldimi acabaVajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi ama. Demek istediğim vajinusmustan yeni çıkmış biri olarak aşılama yaptırabilir miyim canım cok yanar mı tekrar eski halime dönmekten korkuyorum, not 3 4 ay denedik olmadı bebek eşim bu konuyu hızlandiralım dediği için aşılama istıyoruz
Evet yeni gördüm özelden yazdım sizeSize cok mesaj attim geldimi acaba
Bende size yazdim donunce geri donerseniz çok sevinirimEvet yeni gördüm özelden yazdım size
Aşılama ne oluyor tam olarak anlayamadım? Bende vajinismusdum 2 aydır değilim ve bebek planı varVajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi ama. Demek istediğim vajinusmustan yeni çıkmış biri olarak aşılama yaptırabilir miyim canım cok yanar mı tekrar eski halime dönmekten korkuyorum, not 3 4 ay denedik olmadı bebek eşim bu konuyu hızlandiralım dediği için aşılama istıyoruz
Yumurtalarin igneyle buyultulerek esinin spermini size enjekte ediyolar kolay bi tedavi yontemiAşılama ne oluyor tam olarak anlayamadım? Bende vajinismusdum 2 aydır değilim ve bebek planı var
Canm klomen ilaçı mı kastedıosun acabaBizim de 3 ay oldu vajinismusu yeneli 4 yıllık evliyiz bizde. Aşılamadna önce yumurta büyütme tedavisi denesen daha iyi olur cnm
Evet cnm klomen ve benzeri ilaçlarCanm klomen ilaçı mı kastedıosun acaba
Yeni üyeyim yardımcı olurmusunuz? Vajinusmusu nasıl yendiniz özelden yazabilirmisiniz?Vajinusmus tan yeni kurtuldum. 4 yıllık evliyim. Eşim artık bebek olsun istıyor hayırlısı tabi ama. Demek istediğim vajinusmustan yeni çıkmış biri olarak aşılama yaptırabilir miyim canım cok yanar mı tekrar eski halime dönmekten korkuyorum, not 3 4 ay denedik olmadı bebek eşim bu konuyu hızlandiralım dediği için aşılama istıyoruz
Yazdım canmYeni üyeyim yardımcı olurmusunuz? Vajinusmusu nasıl yendiniz özelden yazabilirmisiniz?