Vajinusmus dilatörle yenenler

4 en basindan beri mi olmuyor ? Güçlü ittiremiyor olabilirsiniz bende dilatorleri yapamamıştım ittiremedigim için.
Eşinizden yapmasını isteyebilirsiniz.

Şöyle birşey eşime hiç bahsetmedim ben kendim yapıyorm egzersizleri

Ben dilatorleri hic yapamadım maalesef burada birçok arkadaş dilator ile yendi ama 2.boyu bile yapamadım ittiremedigim için. Bana gittiğim doktor parmak egzersizi vermişti onunla yendim ben.
Bence ittirememekten oluyor 4.boy biraz daha güç istiyor sanirim.

Parmak da alıyorum ben ama onunla nasıl yendiniz yeterli oldu mu
Çift parmak egzersizi yapabilince makas gibi iki parmak üst üste gelecek şekilde eşli denemeye geçmiştik. Terapistim iki parmak oluyorsa başarabilirsin demisti. Ilk denemede yarıda kaldi yine terapistimin yönlendirmeleri ile devamını getirebildim sanirim en cok nefes ve kegel egzersizi işime yaradi☺ tabi dilatorle iyice alistiranlarin daha kolay olmuştur ilki zorluydu biraz ama geri adım atmamaya söz verdim kendime.
Sabah öğle akşam 20 kez nefes kegel çalışıyordum ve ilişki öncesi 5 kegel 6.da gevşek vaziyetteyken yani kaslarımız idrar yapar gibi gevşek bırakmışken ilişki denendi. Önce yarıya kadar olup kaldi çünkü kasıyordum.
Sonraki denememde terapistim 21 kez nefes al ver ve geri adım atmayın kaldığı yerde durun o şekilde 5 kez kegel egzersizi yapmayı dene ve 6.da kendini gevşet esin devam etsin demisti. Öyle denedik ve oldu. Inanamadim hatta ama devami da aynı şekilde geldi☺ ben hep yazıyorum foruma o an zihnimi anda bırakmamaya çalıştım. Bu kadar ilerledim geri adım atmayacağım dedim. Ki benim kızlık zarım kalındı doktorum da acır demisti. Evet acı hissettim ama kendimi o anda tutmadım. Su acıya dayanicam sonra ruhum daha çok acıyor dedim.
Kendimi Fethiyede denizde hayal ettim.
Ama inanın ilk birkaç ilişkiyle sınırlı bu acı hissetme meselesi o da kasmakla alakalı. O an geri adım atmayınca oldu ben öyle anlıyorum ve hala daha kasmaya çalıştığım an fark edip hemen gevşek pozisyona getiriyorum kendimi cok rahat oluyor. Kızlık zarı kalın olmayanlar bu kadar bile hissetmiyordur muhtemelen.

Insallah atlatacaginiza inanıyorum yeterki vazgecmeyin☺ bende çok zorluk çektim anlıyorum sizi. 1.5 yıl sonunda yendim ama kafama koyunca 1.5 ayda yendim bu kadarmış aslinda.
Hepinizin güzel haberlerini almak istiyorum 😍

3. Aparatla çok calis ve vajinayi esnet canim sag sol yap daire çiz. Ondan sonra 4. U dene ve tavsiyem nefes verirken almaya calis aparati ben oyle yapardim

3. Aparatla çok calis ve vajinayi esnet canim sag sol yap daire çiz. Ondan sonra 4. U dene ve tavsiyem nefes verirken almaya calis aparati ben oyle yapardim
Saol canım 3 e baya çalışıyorum bekletiyorum da içimde ama 4 olmadı nyse reglm den sonra tekrar tekrar deneyeceğim

Back
X