Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yendim kuzum apartlatlaMerhaba. Vajinusmusu dilatörle yenenler yazabilir mi??
4. Dilatörle nasıl taptınız ben çok denedim 4 ü bi türlü olmuyor ya özelikle yaptınız bsey var mı?Ben yendim kuzum apartlatla
Kuzum bol jel sür derince nefes al gülü koklar gibi mumu üfler gibi ver4. Dilatörle nasıl taptınız ben çok denedim 4 ü bi türlü olmuyor ya özelikle yaptınız bsey var mı?
Başı oluyor sadece siz 4 ü yaptınız mı güçlü ittiremediğiö için mi olmuyor acaba4 en basindan beri mi olmuyor ? Güçlü ittiremiyor olabilirsiniz bende dilatorleri yapamamıştım ittiremedigim için.
Eşinizden yapmasını isteyebilirsiniz.
Çift parmak egzersizi yapabilince makas gibi iki parmak üst üste gelecek şekilde eşli denemeye geçmiştik. Terapistim iki parmak oluyorsa başarabilirsin demisti. Ilk denemede yarıda kaldi yine terapistimin yönlendirmeleri ile devamını getirebildim sanirim en cok nefes ve kegel egzersizi işime yaradi☺ tabi dilatorle iyice alistiranlarin daha kolay olmuştur ilki zorluydu biraz ama geri adım atmamaya söz verdim kendime.Parmak da alıyorum ben ama onunla nasıl yendiniz yeterli oldu mu
Saol canım 3 e baya çalışıyorum bekletiyorum da içimde ama 4 olmadı nyse reglm den sonra tekrar tekrar deneyeceğim3. Aparatla çok calis ve vajinayi esnet canim sag sol yap daire çiz. Ondan sonra 4. U dene ve tavsiyem nefes verirken almaya calis aparati ben oyle yapardim
Ederim elbette❣❣ buraya oldu oldu bu kadarmış yazacaksın bak gör :))İnş dua edin olur mu çok saolun
Bende deniyorum ama olmuyorInsallah atlatacaginiza inanıyorum yeterki vazgecmeyin☺ bende çok zorluk çektim anlıyorum sizi. 1.5 yıl sonunda yendim ama kafama koyunca 1.5 ayda yendim bu kadarmış aslinda.
Hepinizin güzel haberlerini almak istiyorum![]()