Vajinusmus hamile

Bu yontemlerden kaçının.

Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastaliktir.

Iyilesmeyen bir cinsel hayat ile mutlu bir aile olamazsiniz

Tatmin olmayan eş tahammülsüzleşir. Evinizden Kavga gürültü eksik olmaz.

Yarin bir gün elinizle çocukla aldatilabilirsiniz esiniz hic cinsellik yasayamadigi icin.(asla onaylamiyorum)

Daha iyi bir ihtimalle yine hic cinsellik olmadigi icin esiniz boşanmak isteyebilir. Yine cocukla yalniz kalabilirsiniz.

Biraz mantikli olmaya calisin.

Sacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.
İyi de cinsellik yaşayamayan insanlar kesinlikle çocuk yapmamalı. Yapamazlar da zaten.

Bu yontemlerden kaçının.

Yarin bir gün elinizle çocukla aldatilabilirsiniz esiniz hic cinsellik yasayamadigi icin.(asla onaylamiyorum)

Daha iyi bir ihtimalle yine hic cinsellik olmadigi icin esiniz boşanmak isteyebilir. Yine cocukla yalniz kalabilirsiniz.

Ben onaylıyorum. Tedavisi olan bir hastalık var ortada ve kadın bile bile tedavi olmuyorsa, toplum baskısından vb ayrilamiyorsa tabi ki adam dışarda cinsellik yaşayacak, napsin?

Sex yapmadan pardon da nasıl bebek yapicaksiniz?İçine sperm gönderme ne ya 😂😂😂😂dokunamadigin adamdan çocuk yapmak ne.Ben erkek olsam wala kabul etmem böyle saçmalığı.İcinize sperm gönderme yöntemi arayacaginiza vajinismus tedavisi için iyi bir hekim arayın.

Bu yontemlerden kaçının.

Ben onaylıyorum. Tedavisi olan bir hastalık var ortada ve kadın bile bile tedavi olmuyorsa, toplum baskısından vb ayrilamiyorsa tabi ki adam dışarda cinsellik yaşayacak, napsin?

Boşanıp yaşamasından yanayim ben. Bu mantikla bakarsak orgazm olamayam kadinlar da aldatsin dememiz lazim. Bu ulkedeki kadinlarin yüzde kaçı orgazm olabiliyor ki? Onlarin da aldatmasi gerek o halde.

İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir

Boşanıp yaşamasından yanayim ben. Bu mantikla bakarsak orgazm olamayam kadinlar da aldatsin dememiz lazim. Bu ulkedeki kadinlarin yüzde kaçı orgazm olabiliyor ki? Onlarin da aldatmasi gerek o halde.
Keşke boşanmak o kadar kolay olsa... Ama işte olamıyor. Diğer dediğinizi hiç düşünmemiştim ama adama yeterli uyarılar yapılır, adam keyfe keder davranıyor kadını umursamıyorsa olabilir 🙄

İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir
Vajinismusluysanız nasıl içinize boşalıyor? Huniyle mi?

Yani alttan muayene de görüyorum sadece pozisyondan pozisyona fark gösteriyor.

sürtünme cinsel ilişki değilki, acil tedavi olup düzgünce bir şeyler yaşayın bence

Back
X