Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.doğru düzgün cinsel yaşam olmadan çocuk yapmak biraz saçma değilmi
iyide vajinusmusun tedavisi var işi yokuşa sürmenin ne mantığı var, tedavi olup sonra bebek yapabilirlerSacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.
Tedavi görünSacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.
İyi de cinsellik yaşayamayan insanlar kesinlikle çocuk yapmamalı. Yapamazlar da zaten.Sacma degil yasamadan anlayamazsiniz. Okadar zor bi durum ki artik cocuk icin ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Allah kimseye yasatmasin.
Ben onaylıyorum. Tedavisi olan bir hastalık var ortada ve kadın bile bile tedavi olmuyorsa, toplum baskısından vb ayrilamiyorsa tabi ki adam dışarda cinsellik yaşayacak, napsin?Bu yontemlerden kaçının.
Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastaliktir.
Iyilesmeyen bir cinsel hayat ile mutlu bir aile olamazsiniz
Tatmin olmayan eş tahammülsüzleşir. Evinizden Kavga gürültü eksik olmaz.
Yarin bir gün elinizle çocukla aldatilabilirsiniz esiniz hic cinsellik yasayamadigi icin.(asla onaylamiyorum)
Daha iyi bir ihtimalle yine hic cinsellik olmadigi icin esiniz boşanmak isteyebilir. Yine cocukla yalniz kalabilirsiniz.
Biraz mantikli olmaya calisin.
Ben onaylıyorum. Tedavisi olan bir hastalık var ortada ve kadın bile bile tedavi olmuyorsa, toplum baskısından vb ayrilamiyorsa tabi ki adam dışarda cinsellik yaşayacak, napsin?Bu yontemlerden kaçının.
Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastaliktir.
Iyilesmeyen bir cinsel hayat ile mutlu bir aile olamazsiniz
Tatmin olmayan eş tahammülsüzleşir. Evinizden Kavga gürültü eksik olmaz.
Yarin bir gün elinizle çocukla aldatilabilirsiniz esiniz hic cinsellik yasayamadigi icin.(asla onaylamiyorum)
Daha iyi bir ihtimalle yine hic cinsellik olmadigi icin esiniz boşanmak isteyebilir. Yine cocukla yalniz kalabilirsiniz.
Biraz mantikli olmaya calisin.
Boşanıp yaşamasından yanayim ben. Bu mantikla bakarsak orgazm olamayam kadinlar da aldatsin dememiz lazim. Bu ulkedeki kadinlarin yüzde kaçı orgazm olabiliyor ki? Onlarin da aldatmasi gerek o halde.Ben onaylıyorum. Tedavisi olan bir hastalık var ortada ve kadın bile bile tedavi olmuyorsa, toplum baskısından vb ayrilamiyorsa tabi ki adam dışarda cinsellik yaşayacak, napsin?
Keşke boşanmak o kadar kolay olsa... Ama işte olamıyor. Diğer dediğinizi hiç düşünmemiştim ama adama yeterli uyarılar yapılır, adam keyfe keder davranıyor kadını umursamıyorsa olabilirBoşanıp yaşamasından yanayim ben. Bu mantikla bakarsak orgazm olamayam kadinlar da aldatsin dememiz lazim. Bu ulkedeki kadinlarin yüzde kaçı orgazm olabiliyor ki? Onlarin da aldatmasi gerek o halde.
Vajinismusluysanız nasıl içinize boşalıyor? Huniyle mi?İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir
sürtünme cinsel ilişki değilki, acil tedavi olup düzgünce bir şeyler yaşayın benceİyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir
Peki eşiniz memnun mu bu durumdan? Hiç sanmıyorum.İyi de cinsel yaşantım yok demedim ki ilişki de yaşıyoruz sürtünme ile sadece içime de boşalıyor ama tam girmeden hamilelik olur mu onu araştırıyorum önyargılı davranmayın lütfen hepimizin herkesin başına gelebilir