Vajinusmus hamile

Tam net bir şekilde kendimi izah edemedim sanırım ama alttan muayene oluyorum şuan tedavi görüyorum çocuk istediğimiz için daha önce korunuyordum korunmayı bıraktığımız da çocuk tedavisine başladık zaten tam vajinusmus denilemez durumuma sadece pozisyondan dolayı bazen irkiliyorum o yüzden merak ediyorum aynı durumu yaşayıp benim gibi bu durumdayken hamile kalınır mı diye
Ne pozisyonundan bahsediyorsunuz siz ya? Penisi icinize alamiyormussunuz, sadece surtunuyormussunuz, bunun adi sex olabilir mi? Once cinselligin tadini cikarip sonra bebek yapin, cok pisman olursunuz ilerde

İki tarafı da anlıyorum . Bir taraf çaresiz toplum baskısı çocuk ne zaman derdinde . En azından çocuk olsun sonra yenerim düşüncesi .. zaten vajinusmus da bu değil miydi erteleme.. bir taraf da yenmeden çocuk yapmanın sağlıklı olmadığı. Her iki taraf da öyle haklı ki.. ben de bazen o kadar daralırdım ki çocuk olsun sonra yenerim derdim sonra yıllar sonra yendim bir iki hafta denedik belki iki hafta bile değil tam hatırlamıyorum hamile kaldım su an çok düşünüyorum alttan muayene olamayacağımı normal doğum yapamayacagımı falan.. o yüzden ben de isterdim her şeyi yenmiş tamamlamış korkularımın üstesinden gelmiş bir hamile olmayı.

Bu yontemlerden kaçının.

Vajinismus %100 tedavisi olan bir hastaliktir.

Iyilesmeyen bir cinsel hayat ile mutlu bir aile olamazsiniz

Tatmin olmayan eş tahammülsüzleşir. Evinizden Kavga gürültü eksik olmaz.

Yarin bir gün elinizle çocukla aldatilabilirsiniz esiniz hic cinsellik yasayamadigi icin.(asla onaylamiyorum)

Daha iyi bir ihtimalle yine hic cinsellik olmadigi icin esiniz boşanmak isteyebilir. Yine cocukla yalniz kalabilirsiniz.

Biraz mantikli olmaya calisin.
ben onaylıyorum eğer bir kadın vajinasından 3 kilo bebeği çıkarmayı göze alıyor ama vajinismus için tedavi olmuyorsa aldatılır doğanın kanunu çünkü

ben onaylıyorum eğer bir kadın vajinasından 3 kilo bebeği çıkarmayı göze alıyor ama vajinismus için tedavi olmuyorsa aldatılır doğanın kanunu çünkü
Aldatmak aşağılık bir davranış. Boşanmak gibi bir secenek var. Elbette ki kolay olmaz. Pat diye bosanilmaz. Ama aldatmaya onayliyorum diyemem.

Aldatmak aşağılık bir davranış. Boşanmak gibi bir secenek var. Elbette ki kolay olmaz. Pat diye bosanilmaz. Ama aldatmaya onayliyorum diyemem.
evet baktığınızda çok aşağılık bir davranış ama iki yanlış bir doğru etmiyor çocuk olunca ne olacak hayatı boyunca bir erkek cinsel birliktelik yaşamadan duracak mı inanmam yahu

evet baktığınızda çok aşağılık bir davranış ama iki yanlış bir doğru etmiyor çocuk olunca ne olacak hayatı boyunca bir erkek cinsel birliktelik yaşamadan duracak mı inanmam yahu
Bu sekilde cocuk sahibi olmayi kabul eden erkeği de anlayamiyorum. Karim bebekle meşgul olsun ben rahat rahat at kostururum mu diye düşünüyor kendince?

Bu sekilde cocuk sahibi olmayi kabul eden erkeği de anlayamiyorum. Karim bebekle meşgul olsun ben rahat rahat at kostururum mu diye düşünüyor kendince?
İşte aynen bunu düşünüyor adamda bence evde çamasır bulaşık yıkayan biri var kendinde eksiklik hissediyor bana da ağzını açamaz her istediğimi yaparım diye düşünecek
en kötüsü boşanma olduğunda bu kadın yine kusurlu taraf ilan edilecek
e üç kilo bebeği çıkarmayı göze alan da ... devamını yazmayım
önce bi tedavi olursun çözümü olan bir durum ondan sonra çocuğu düşünürsün 2+2=4 gibi cinsel birliktelik yaşamayan adam ömür boyunca Meryem ana gibi dolaşmaz

Merhabalar öncelikle vajinusmus olarak hamile kalanlar nasıl hamile kaldıklarını paylaşabilirler mi nasıl içe sperm gönderme yöntemleri yaşadıklarını tecrübelerini anlatabilirler mi
Bende tedavi olmandan yanayım ki zaten bu tedavi edilcek bir rahatsızlık bunun için uğraşmalısın bende 1 sene sonunda tedavi olup yendim erteleme lütfen Rabbim yardımcın olsun 🤲

İşte aynen bunu düşünüyor adamda bence evde çamasır bulaşık yıkayan biri var kendinde eksiklik hissediyor bana da ağzını açamaz her istediğimi yaparım diye düşünecek
en kötüsü boşanma olduğunda bu kadın yine kusurlu taraf ilan edilecek
e üç kilo bebeği çıkarmayı göze alan da ... devamını yazmayım
önce bi tedavi olursun çözümü olan bir durum ondan sonra çocuğu düşünürsün 2+2=4 gibi cinsel birliktelik yaşamayan adam ömür boyunca Meryem ana gibi dolaşmaz
Okadar haklısın kii

Back
X