bir çoğunuzun başarı hikayelerini dinledim burada .. vajinusmusu yenenlerin mesajlarını okudukca kendime daha cok cesaretim geliyor ..
Uzman doktor tedavisi gördüm , aparat ile herşey gayet başarılı ... parmak egsersizi ilede gayet başarılı .. lakin ilişki denemesinde hala biraz korkularım var , sizden rıca ediyorum özel olarak veya burada yardımcı olmanız detayli açıklamalarınız için özel mesaj yazabilirsiniz bana cok mutlu olurum ..
Aparatların tüm seviyeleri tamamsa eşle de olur. Mükemmel olmayabilir ilk yarım olur sonra biraz daha iyi derken bı kaç sefer sonra alisirsiniz. Ben ilk aparatla yapıp sonra eşimle deniyordum bu şekilde alışana kadar devam edebilirsiniz
Aparatların tüm seviyeleri tamamsa eşle de olur. Mükemmel olmayabilir ilk yarım olur sonra biraz daha iyi derken bı kaç sefer sonra alisirsiniz. Ben ilk aparatla yapıp sonra eşimle deniyordum bu şekilde alışana kadar devam edebilirsiniz
İlk aparat sonra eşli olarak devm edin bence ben öyle yapmıştım ve aparatlara emla krem sürüyordum zaten uyuşturuyor o bölgeyi psikolojik olarak rahatlıyorsunuz . Bu sekilde başlayıp dört beş ilişki sonra tamamen normale donen aparata hiç ihtiyaç duymayan var