Vajinusmus normal doğum

Tuba1467

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
2
0
6
30
Merhabalar 36+3 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce vajinusmustum doğumuma az kaldı acaba normal doğum yapabilir miyim vajinusmus olup normal doğum yapan anneler var mı acaba

Normal doğum esnasında rahim sıvı salgıladığı icin vajinismusda sıkıntı yaşamazsın bence. Eğer baska bir sorun olmazsa normal doğum öneririm.

Merhabalar 36+3 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce vajinusmustum doğumuma az kaldı acaba normal doğum yapabilir miyim vajinusmus olup normal doğum yapan anneler var mı acaba
Doktorunuzla konuşun.
Vajinismusun seviyesine göre yönlendirme yapıyorlar

Evliliginizin kaçıncı ayında hamile kaldınız

Bende sizin gibiydim doğumda doktorlara beni sezeryana alın vajinismusum diye yalvarmam fayda etmedi normal doğum yaptılar ( parmak muanesine bile izin verememiştim çok uğraştılar) iyiki de normal oldu diyorum şimdi

Bende vajinusmusu yenmeden hamile kaldım ve normal doğumu çok istiyorum biraz muayeneye izin vermedim dediniz muayene etmeden açıklığa felan nasıl baktılar nasıl oldu doğum yardımcı olur musunuz

muayeneye izin vermeden nasıl normal doğum yaptınız açıklığa felan nasıl baktılar yardımcı olur musunuz lütfen bende vajinusmusum ve hamile kaldım ama normal doğum yapmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…