Merhabalar 36+3 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce vajinusmustum doğumuma az kaldı acaba normal doğum yapabilir miyim vajinusmus olup normal doğum yapan anneler var mı acaba
Merhabalar 36+3 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce vajinusmustum doğumuma az kaldı acaba normal doğum yapabilir miyim vajinusmus olup normal doğum yapan anneler var mı acaba
Bende sizin gibiydim doğumda doktorlara beni sezeryana alın vajinismusum diye yalvarmam fayda etmedi normal doğum yaptılar ( parmak muanesine bile izin verememiştim çok uğraştılar) iyiki de normal oldu diyorum şimdi
Bende vajinusmusu yenmeden hamile kaldım ve normal doğumu çok istiyorum biraz muayeneye izin vermedim dediniz muayene etmeden açıklığa felan nasıl baktılar nasıl oldu doğum yardımcı olur musunuz
muayeneye izin vermeden nasıl normal doğum yaptınız açıklığa felan nasıl baktılar yardımcı olur musunuz lütfen bende vajinusmusum ve hamile kaldım ama normal doğum yapmak istiyorumm