- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 29
- Konu Sahibi Masal140920
Kızlar vajinusmus olup da doğum yapan hamile olan varmı aranızda süreç nasıl ilerledi nasıl hamile kaldınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenmeden hamile kalmaya çalışmayın bence gebeliğiniz riskli olur ilişki ya da egzersiz yapamayabilirsiniz ve bir evlilikte cinsellik olmazsa ciddi sıkıntı oluyorYenmeye çalışıyorum ama hamile de kalmam lazım zaten hamile de kalsam yine ezgerzilerimi yapacağım
Niye hamile kalman lazım? Önünde büyük bir problem dururken…Yenmeye çalışıyorum ama hamile de kalmam lazım zaten hamile de kalsam yine ezgerzilerimi yapacağım
Yani sizi anlıyorum ama sağlıklı bi cinsel hayat olmadan nasil aile olacaksınız . Tüp bebekten başka şansınız yok çocuk iÇinse sadeceYenmeye çalışıyorum ama hamile de kalmam lazım zaten hamile de kalsam yine ezgerzilerimi yapacağım
Ben canım yenmiştim ama yine de ağrılı oluyordu birleşme hemen hamile kaldım ilk ay doktor ilişki önermedi sonra da hem canım istemedi hem de kasılıyordum o yüzden uzun zaman ayrı kaldım tekrarlar diye de cok korktum tabi ki , tekrarlamadı ama tamamen yenip gebe kalsan daha iyi olurKızlar vajinusmus olup da doğum yapan hamile olan varmı aranızda süreç nasıl ilerledi nasıl hamile kaldınız ?