Vajinusmus olup hamile kalmak istemek

Masal140920

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
304
202
23
29
Kızlar vajinusmus olup da doğum yapan hamile olan varmı aranızda süreç nasıl ilerledi nasıl hamile kaldınız ?

Yenmeye çalışıyorum ama hamile de kalmam lazım zaten hamile de kalsam yine ezgerzilerimi yapacağım

Yenmeye çalışıyorum ama hamile de kalmam lazım zaten hamile de kalsam yine ezgerzilerimi yapacağım
yenmeden hamile kalmaya çalışmayın bence gebeliğiniz riskli olur ilişki ya da egzersiz yapamayabilirsiniz ve bir evlilikte cinsellik olmazsa ciddi sıkıntı oluyor

yenmeye çalışın mutlaka , ben evlendikten 2 ay sonra yendim, normal hamile kaldım, hala ilişkinin başında tedirgin olunca kasılıyorum.. ayrıca cinselliği yaşamadan çoluk çocuğa karışmayın bence
egzersiz var, doktor var , telkin yöntemi var , allah şifa versin inşallah

Merhaba ; ben vajınusmusu yenmeye çalışırken hamile kaldım niyetim bu sekılde kalmak degıldı ama oldu denerken suan 6,5 aylık hamileyim bu süreçte ufak tefek denemeler oldu ama süreç gerçekten zor tavsiyem bu sekılde hamile kalma nasıl Doğum yapacaksın neler yaşayacaksın bilmiyorsun ben mesela bilmiyorum . Doğuma yakın belli olacak normal mi sezaryen mı ?... evliliğin mihenk taşı cinsellik benım cok şükür eşim hep yanımda destekçim ama gene önemli bi konu Doğumdan sonra deneriz devam ederiz diyor ama kadın olarak. Bu duyguyu yasayamamak gerçekten kötü bi durum bi an önce yenmeye çalış umarım yenersin ve sende bana tavsıye verirsin

Kızlar vajinusmus olup da doğum yapan hamile olan varmı aranızda süreç nasıl ilerledi nasıl hamile kaldınız ?
Ben canım yenmiştim ama yine de ağrılı oluyordu birleşme hemen hamile kaldım ilk ay doktor ilişki önermedi sonra da hem canım istemedi hem de kasılıyordum o yüzden uzun zaman ayrı kaldım tekrarlar diye de cok korktum tabi ki , tekrarlamadı ama tamamen yenip gebe kalsan daha iyi olur

Etrafta o kadar çok bebek bebek baskısı var ki insan artık yoruluyor bu baskılardan tamamen yenmek de zaman alacak sanırım

Canim ben tup bebek yontemi ile hamile kaldim 3 yillik evliyim ve doğum yaptım. Evet vajinusmus oldugum icin doktorlar cok yardimci oldu asla zorlamadi ama butun birikimim gitti simdi cocuktu evdi derken esimle iyice uzaklaştik ve sana şöyle soyleyim cok uzun zamandir denemiyoruz bile ogrenilmis caresizlik oldu artık bizde. O yuzden yapma once yen sonra bebek sahibi ol. Ben şimdi nereden nasil baslayacagim bilmiyorum. Terapiye esim karşı. Tedavi icin gidecek maddi durumum yok. Ilk evlendigim zaman aldigim aparatlar nerede bilmiyorum yani kocaman bir boşluğun ortasindayim. Evet bebek muhtesem.bir sey. Keske cocuk sahibi olmasaydim demiyorum ama keske baska turlu olsaydi dedigim cok oluyor

El âlemin baskısı sizin hayatınızla kumar oynamanıza değecek kadar önemli mi gerçekten? Millete ne bakıyorsunuz ki bir tane yaparsınız ikinci yok mu derler, kız olur oğlan yok mu derler, oğlan olur kız yok mu derler... Diyecekler asla bitmeyecek el âlemin lafı.
Cinsellik evliliğin temelini oluşturan etmenlerden biri sağlıklı cinsel hayatınız yokken üzerine bir de çocuk gelince nasıl etkileyecek bu çift olarak psikolojinizi önce bunu düşünün derim. Cinsel hayatı olan her şeyi normal olan çiftlerde bile bebek doğunca sorunlar yaşanıyor ve millet bu yüzden boşanma noktasına geliyor. Sandığınız gibi basit bir mevzu değil lütfen önce bu meseleyi çözün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…