Merhabalar bir gün bu konuyu aşarsam kendime söz verdim buraya yazıcagımı söyledim ben 2020 yılında eylülde evlendim ve ilişkiye giremedik 2 ay boyunca denemediğim sey kalmadı doktoramı gitmedim sakinleştirici alkol aklınıza ne gelirse hepsini kullandım alldığım kayganlaştırıcılaedan bahsetmiyorum bile ne kadar agladım ne ladar üzüldüm hiç bir zaman olmayacak gibi hissediyordum duydugum acıyı anlatmaya kelimeler yetmiyordu kime söylesem bişey yokki acı yok ki ufacık bi sinek ısırıgı gibi bişey diyorlardı kimsenin beni anlamadıgını düşünüyordum neyse uzatmamayım ama bu durumu yaşayanlar eminim ne hissettiyseniz aynısını hissettim. Vajinusmus sandım doktora gittim dediki doktor degilsin ben kendimi öyle zannediyordum. Ne olursa olsun doktora gitmeyi ertelemeyin bu önemli. İkinci olarak ben vemcaine diş için kullanılan uyuşturucu spreyle bunu aştım ilk olarak ılık bi duşa girdim kendimi rahatlattım son olarak şeyimin içine dogru sıktım biraz beklettim vajinam uyuştuktan sonra denedik ve olay bitti suan bir sene geçti ama ilk zamanlar o kadar imkansız geliyordu ki suan bende gülerek anlatıyorum. Bu arada bu spreyi doktorunuza danısın sizi yanlıs yönlendirmek istemem çünkü ilk gittigim doktor bana krem gibi bişey vermişti bende hiç bir işe yaramamıstı bunu ben kendi kendime fikir üretmiştim doktorada sordugumda sorun olmaz demişti öyle kullanmıstım siz yinede bilen kişilere danışmadan denemeyin sadece fikir olsun istedim ben bununla yendim sorularınız olursa detaylı cevap verebilirim