MERHABA SORUNUNUZ DEVAM EDİYORSA MAİLİNİZE GÖNDERİYİM NOTLARIBende istyorum nolurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA SORUNUNUZ DEVAM EDİYORSA MAİLİNİZE GÖNDERİYİM NOTLARIBende istyorum nolurr
MERHABA SORUNUNUZ DEVAM EDİYORSA MAİLİNİZE GÖNDERİYİM NOTLARIBana da atabilirmisiniz
MERHABA SORUNUNUZ DEVAM EDİYORSA MAİLİNİZE GÖNDERİYİM NOTLARI
Maalesef devam ediyor![]()
Banada gonderirmisiniz lütfenArkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa
Lütfen benimle paylasırmısınızArkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa
Selda hanim Allah rizasi icin o dosyayi bana gonderirkidiniz. Acil cok ihtiyacim var bir an once bu illetten kurtulmak istiyorum. Verdiginiz emailede giris yapamadim. Eger gondermek isterseniz lutfen bildirin bana email adresimi verim size.Arkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa