vajinusmus tedavisinden sonra hamile kalmak için ne yapılmalı?

Capanin Gururu Teyom

Nirvana
Pro Üye
26 Mart 2018
28.486
128.096
598
Arkadaşlar ben 3 yıllık vajinusmus hastalığının ardından 5 aydır kurtuldum vajinusmustan.Şimdi de doğal olarak sabırsızca bir bebek isteği var. Ben de eşim de doktora gittik hiçbir problem yok.Ama henüz hamile kalamadım.Bu konuda öneri ve yardımcı olacak tavsiyelerinizi bekliyorum. Kendimce stres yapmıyorum, kafama takmıyorum ama her ay umutla bekliyorum.Yumurtlama takvimi vs . de dikkat ediyorum.ama olmuyor :-(

Yumurtlama döneminde ilişkiye girmek ilişkiden sonra en az 15dk spermler içinden çıkmayacak şekilde sırt üstü uzanmak ve Allah'a dua edip hayırlısını istemek
Tavsiyelerim bunlar canım Rabbim tez zamanda bir saglikli hamilelik nasip etsin inşallah

Ben de 1 yıl vajinusmusla uğraştım şubat ayında kurtuldum tedaviyle çok şükür sonrasında alışma evresi üç ay sürüyor çok acele edip panik yapmamak lazım mayıs gibi de bebek için çalışmalara başladık ağustos ayında hamile kaldım. Benim bu konuda o edebilecekler im vajinusmusdan sonra sağlıklı bir cinsellik oturdukdan sonra başlamak yumurtlama gününüz belirsizse ovulasyon testi ile takip etmek ve mutlaka hormon değerlerinize baktırmak özellikle prolaktin hormonu yüksek çıkması hamileliği engelliyor ben hormon için ilaç kullandım diğer ay hamile kaldım bu şekilde mesaj atılalı çok olmuş ama inşallah başkalarının işine yarar söylediklerim

Back
X