- 2 Haziran 2019
- 25
- 36
- 3
- Konu Sahibi ayakkabikutusu
Vajinusmusun net teşhisi ve tedavisi için kadın doğum doktoruna mı yoksa psikoloğa mı gidilmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim doğru konu olması için nereye yazmalıyım?Kadın doğum uzmanları bakıyor. Ayrı olarak bu konuda uzmanlaşmış doktorlar var. Ayrıca kdu önce fiziksel bir rahatsızlık olup olmadığını belirliyor diye biliyorum. Konu yanlış yerde![]()
Geçti mi pekiBen psikologa gitmiştim.
Zaten kadın doğum uzmanlarının alanı olmadığını düşünüyorum. Psikolojik bir sorun çünkü.
Kadın hastalıklarıTeşekkür ederim doğru konu olması için nereye yazmalıyım?
Yeni doğum yaptım. Sancılar sırasında oradaki doktorlar ve ebeler vajinusmus olduğumu gidip tedavi olmamın iyi olacağınısöylediler. Nasıl bi durum bilmiyorumYukarıdaki arkadaşların da söylediği gibi, öncelikle bir kadın doğum uzmanına görünün, muayene olun. Fiziksel bir şey olmadığından emin olduktan sonra alanında uzman bir terapistten cinsel terapi alabilirsiniz.
Evet.Geçti mi peki
İlişkiye giremeden çocuğunuz mu olduYeni doğum yaptım. Sancılar sırasında oradaki doktorlar ve ebeler vajinusmus olduğumu gidip tedavi olmamın iyi olacağınısöylediler. Nasıl bi durum bilmiyorum
Vajinusmusken mi hamile kaldınız. Çünkü ben 2 hamilelik geçirdim biri düşük oldu. Hem vajinusmus plumup hem hamile kalınabiliyo muBen ilk önce kadın doğuma gittim beni psikoloğa yönlendirdi
Ağrılı oluyo. Ben de anlamadım doğum yaparken sancı odasında muayene eden doktor ve ebeler söyledi.İlişkiye giremeden çocuğunuz mu oldu?
Yok yendikten sonra hamile kaldım 4 aylık evliyken yendim. 13.ayımda hamile oldumVajinusmusken mi hamile kaldınız. Çünkü ben 2 hamilelik geçirdim biri düşük oldu. Hem vajinusmus plumup hem hamile kalınabiliyo mu
Ağrılı oluyo. Ben de anlamadım doğum yaparken sancı odasında muayene eden doktor ve ebeler söyledi.
Ama ilk başta bu olup yani ilişkinin başında , sonrasında geçiyor mu ?Ağrılı oluyo. Ben de anlamadım doğum yaparken sancı odasında muayene eden doktor ve ebeler söyledi.