Doktorluk isiniz yok zaten psikola gitmeniz gerek. Kadinliginizi cinselliginizi sevmeniz gerek. Buna sebep olan travmanin yok edilmesi gerek. Cinsel iliskide aci cekerim kosullanmasını birakmaniz gerek. Butun bunlari psikolog yapar.Kizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba,eğer Ankara'daysan ya da Ankara'ya gelebilirsen Didem Kurban hocamı tavisye ediyorum.Kizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Doktorlara boşuna para dökme herşey sende bitiyor.Kizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Bugun kadın doğuma.gorundum vajinusmus değilmişim sadece enfeksiyon varmış biraz yanma olduğu için kendini geri çekmişsin dedi . Flucan diye iki adet kapsül.verdi doktor vajina içine koy dedi fakat her yerde ağızdan kullanılır yazıyor anlamadım bende..Doktorlara boşuna para dökme herşey sende bitiyor.
Bende vajinismus hastasıydım tam 2 yıl sürdü. Psikolog bile sana egzersiz yapmanı söyleyecek zaten.
Benden sana tavsiye hiç vakit kaybetme. Dilatör seti sipariş et ve egzersizlere başla kasılmalarını bile kontrol edebilirsin zamanla..
Dilatör setini nasıl uygulaman gerektiğini özelden anlatabilirim. Nefes egzersizi pozisyon vs..
Kizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Canım fiyatlar hep uçuk 7 8 bin civarıKizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Kuzum bende şimdi bu konuyu açtım yeni üye oldum. Bende yeni yendim 15-20 gün oluyordur 7 aylık evliyim ve doktora felan gerek yok bence kendi cabamla başardım bi arkadaşımızın yazısı beni gaza getirdi egzersizleri yapmayı deneKizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Şikayetiniz hala devam ediyor mu?Kizlar merhaba 6 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım.. çok doktor araştırdım fakat fiyatlar oldukça yüksek bildiğiniz bir doktor varmi acaba .? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba ben 2 yildir vajinismusum. Aparatlarla egzersiz yapmiyorum. Emla kremle denedim oda olmadi ((Şikayetiniz hala devam ediyor mu?
~ Başka bir yere yazmıştım burada da paylaşmak istedim. Umarım işinize yarar. Biz bu şekilde çözdük. ~Merhaba ben 2 yildir vajinismusum. Aparatlarla egzersiz yapmiyorum. Emla kremle denedim oda olmadi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?