Vajinusmus

Bende 9 aylık evliyim bir türlü beceremedim bu illetten kurtulmayı eşimi ellerimle üstümden ittim yataklardan kaçtım ve daha bir sürü şey artık evliligimde sona geldiğimi hissediyorum esim baştaki anlayışlı halini kaybetti sürekli onu oyaliyorum hazır olayım diye ama kendimi buna bir türlü veremiyorum canımın acimasindan penisi alamamaktan çok korkuyorum uzmanlara danisacak maddi bir durumum yok kendi kendime bu durumu nasıl atalatabilirm yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözersiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak konuyu mesajları okuyun lütfen. Bu sorunu yaşayan bir tek siz değilsiniz ve suçlu hiç değilsiniz. Burada hepimiz yardımcı oluyoruz birbirimize. Siz bu konudaki mesajları okuyarak başlayın sonra hep beraber destekçi oluruz yenersiniz ☺️

Bende 9 aylık evliyim bir türlü beceremedim bu illetten kurtulmayı eşimi ellerimle üstümden ittim yataklardan kaçtım ve daha bir sürü şey artık evliligimde sona geldiğimi hissediyorum esim baştaki anlayışlı halini kaybetti sürekli onu oyaliyorum hazır olayım diye ama kendimi buna bir türlü veremiyorum canımın acimasindan penisi alamamaktan çok korkuyorum uzmanlara danisacak maddi bir durumum yok kendi kendime bu durumu nasıl atalatabilirm yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba burada kaç kişiye bunu yazdım inanın bilmiyorum,tekrar yazıyorum kilit nokta şu; ‘kendinizi rahat bırakın’✨
Aylar önce ben de sizin anlattıklarınızı yaşıyordum. Buraları karış karış okuyup, deneyip yeniliyordum. Hatta çoğu kez içimden hep şunu söylüyordum. Herkes yenmiş herkes yardımcı olabilirim diyor kimse de direkt bu işin formülü, yolu şudur demiyor. Nasıl olacak bu iş? Yapan kurtulan da var yapamayıp kafası ,beyni , midesi bulanan da..
Şimdi sizde garanti çözüm yolu arayışındaysanız kimsenin size bunu söyleyemeyeceğini bilmelisiniz. Çünkü bu işin tek çözüm yolu sizsiniz. Kimse sizin kafanızın içindeki negatifleri susturamaz. Kimse sizin acıyacak diye bacaklarınızı kasmanızı engelleyemez. Bunu yalnız siz yapabilirsiniz. Rahatlama olsa halloluyor mu diyorsanız Allah’ın izniyle evet halloluyor . ( anatomik bir farklılığınız yoksa )
Bu rahatlamalar olmadan bedeninizi yorup yıpratmayın. Naçizane tavsiyelerim bunlar. Bana en çok uyan, en rahat ettiğim yöntem ise dilatör setle çalışmak. Niyetlenir ve sormak isterseniz diğer aşamalar için de desteğe hazırım.

Bin arada kimse yardımcı olamaz derken cinsel terapi uzmanları, kadın doğumcuları kastetmediğimin altını çizmek isterim.

Back
X