- 9 Şubat 2022
- 241
- 285
- 53
- 35
- Konu Sahibi Kardelen071991
Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözersiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak konuyu mesajları okuyun lütfen. Bu sorunu yaşayan bir tek siz değilsiniz ve suçlu hiç değilsiniz. Burada hepimiz yardımcı oluyoruz birbirimize. Siz bu konudaki mesajları okuyarak başlayın sonra hep beraber destekçi oluruz yenersinizBende 9 aylık evliyim bir türlü beceremedim bu illetten kurtulmayı eşimi ellerimle üstümden ittim yataklardan kaçtım ve daha bir sürü şey artık evliligimde sona geldiğimi hissediyorum esim baştaki anlayışlı halini kaybetti sürekli onu oyaliyorum hazır olayım diye ama kendimi buna bir türlü veremiyorum canımın acimasindan penisi alamamaktan çok korkuyorum uzmanlara danisacak maddi bir durumum yok kendi kendime bu durumu nasıl atalatabilirm yardımcı olur musunuz lütfen

Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
KEGEL EGZERSİZLERİ Vajina girişinin etrafındaki çok güçlü kaslara, aşk kasları, vajina kasları, pubococcygeal kaslar, pelvik taban kasları ya da PC kaslar denir. İlk defa Dr. Arnold Kegel ve takipçileri tarafından tanımlanan bu kaslar üreme sistemi ve üriner sistem için kilit rol...