Vajinusmus

maya09 y

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
18
0
1
25
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz burda yorumları okudum benim gibi vajinusmus olan kişiler var çoğu kişi başarmış kimi kendiliğinden kimi doktor yardımıyla ama ben her ikisinde yapamadım yapamıyorum da iki sene üç ay oldu evleneli artık psikolojim bile bozuldu eşimle hergün daha da kötüye gidiyor nolur bana da yardımcı olurmusunuz intihar etmeyi bile düşündüm ettimde artık yaşamak bile istemiyorum ölmek acı vermiyor ama ilişki lafı bile beni kasıyor .

Mesajımı gören varsa bana yardımcı olun doktor gittim en son Ocak ayında bana uzun bi çubuk verip beni zorladı psikolojim iyice bozuldu travmatik hale geldi çubugu yapsam zaten orda ne işim var

Canım bizde yaşadık onu 1.5 sene olmadı.
Ne kadar zorlasada girmiyordu.
Bi gün ansızın oluverdi nasıl olsa gene olmaz diye öyle dümdüz yatıyordum evde de kardeşim vardı misafir.
Öyle oldu.
Oluverdi yani ve öyle kanama filan olmadı.
Bunun için bir kere gittik kadın doğuma alttan muayene etti bişey yok sende olur kasma dedi yolladı 3 4 ay sonra oldu.
İlişkiye girmek muayene olmaktan çok daha kolay emin ol.
Hiç zor bişey değil tüm kadınlar yapıyo bunu

Bunu herkes yapabiliyor ama ben yapamıyorum sadece dünyada sadece tek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum günden güne eşinle çok fazla tartışıyoruz artık dayanamıyorum ben de bu durumdan çok rahatsızım o da çok rahatsız üstüme gelmiyor onu da anlıyorum zor bir durumu ama artık deneme bile yapamıyoruz nasıl olsa olmayacak diye hiçbir şey yapmıyoruz doktora da gittim özele de gittim devlete de gittim yine kulağa da gittim muayenede olduğum herhangi bir sıkıntım olmadığını söylediler evde dilatör de aldım deneme yapıyorum olmuyor artık midem bulanıyor kendimi gevşetmek için zevk almak için hani affederseniz bazen izlemek zorunda da kalıyorum ama inan internete midem kaldırmıyor yapamıyorum bana çok zor geliyor psikolojim altüst oldu

Kendi kendine nasıl yeniliyor nasıl yeniyorsunuz ben dünyanın en korkak insanıyımdır herhalde sanki ölecekmişim gibi ölsem yani bu kadar canım acımayacak ama oraya dokununca öleceğim ayrılma aşamasına da geldik ayrılma kararı da aldık bir süre yalnız da kaldık öyle de olmadı birbirimizi seviyoruz çünkü

İçiyorsanız biraz içki icseniz şöyle çakır keyif olacak kadar belki işe yarar.

Onuda içtim hapta içtim yani denemedim şey kalmadı
Ya görev gibi değil de aklınızdan çıkararak güzel bir tatile gidin mesela. Gündüz gezip tozun keyifle takılın, akşam güzel bir yemekte alkolle Çakır keyif olup uzun bir o sevişme sonrası deneyin bence. Olup olmayacağını düşünmeden yani böyle bir sorununuz yokmuş gibi.

Ya görev gibi değil de aklınızdan çıkararak güzel bir tatile gidin mesela. Gündüz gezip tozun keyifle takılın, akşam güzel bir yemekte alkolle Çakır keyif olup uzun bir o sevişme sonrası deneyin bence. Olup olmayacağını düşünmeden yani böyle bir sorununuz yokmuş gibi.
İnanın ki bu söylediklerinizi yaptım hani tatile falan çıktık biraz uzaklaşalım kafamız rahatlasın kendimize gelelim yaptık eşim ne istersem yaptı ilgilen de hep ama o da artık saldı o da artık sıkıldım hani ne yapsak da nasıl olsa olmayacak boşuna yapmayalım diyoruz

İnanın ki bu söylediklerinizi yaptım hani tatile falan çıktık biraz uzaklaşalım kafamız rahatlasın kendimize gelelim yaptık eşim ne istersem yaptı ilgilen de hep ama o da artık saldı o da artık sıkıldım hani ne yapsak da nasıl olsa olmayacak boşuna yapmayalım diyoruz
O zaman işinde çok başarılı bir psikiyatri uzmanına gitmeniz lazım, muhtemelen gitmissinizdir ama psikolog falan değil uzman bir psikiyatrist öneririm. Madem fiziksel bir engel yok demek ki tamamen psikolojik.

Haklısınız burda bir çok kadına yardımcı olmaya çalıştık. Yenen oldu motive olan oldu başlıkları okuyabilirsiniz.
Ama siz ölsem o işi yapmaktan daha iyi diyorsunuz. Burda bizim yazdığımız şeyler size yeterli olmayacak ki.
Lütfen bi cinsel terapiste gidin bu konuda eğitimli olan.
Herkes aynı yaşamaz bu durumu kiminin daha ağır oluyor malesef.

Back
X