• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUSTAN SONRA ANKARA DA TÜP BEBEK

clementine_

güzelim lan..
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
1.151
14
88
Edirne
Hepinize iyi bir hafta diliyorum..
Yardımlarınıza inanılmaz ihtiyacım var zira kendi aklım bana şu an yetmiyor.
2005 den beri evliyim.
9 sene vajinusmusla uğraştım.
Bin şükür yendim.Bi süredir bebek denemeleri yapıyoruz.
Sağlık olarak bir sorunumuz yok çok şükür.
Ama artık beklemek istemiyoruz.

Sizlere sorum şu en fazla 7 000 tl nakit param var.

Ankarada hangi hastanede hangi doktorda tüp bebek yaptırmalıyım.?
İkiz Bebek istiyorum.(İnşallah)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İsteyen herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle.

Sevgiler..

yardımcı olabilecek kimsecikler yok mu acaba :eek:
meraba ;) yazınız dikkatimi çekti fikrimi sölemek istedim..yaşınız kaç bilmiyorum ama bi sorununuz yoksa tüp bebekten önce aşılama denemenizi öneririm en fazla 2binlira harcarsın ..zaten doktorlarda bu yönde yönlendirir sizi diye tahmin ediyorum ...
ama yaşınız ileriyse ve bitakım sorunlarınız çıkarsa hiç aşılama denemeden tüp yaparsınız ..özel bi merkez için de elinizdeki para yeterli tabi acıbadem gibi çok lüks hastenelerin fiyatları çok ama normal merkezler için paranız yeter
en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim....

çok teşekkür ederim.
Aşılama vajınusmusken yaptırmıştım anestezi ile
tüp bebek daha kesin geliyor bana
acıbademe fiyat sordum ilaçlarla beraber 10000 dediler.

anatoliom yada memorila gitsem hangi doktorun iyi olduğunu bilmiyorum.

En azından bir doktor ismi alabilsem.
uzun topiklere yazmıyorsanız cevap verilmiyor ne yazık ki halbuki benimde yardıma ihtiyacım var..
tekrar teşekkür ederim..

çok teşekkür ederim.
Aşılama vajınusmusken yaptırmıştım anestezi ile
tüp bebek daha kesin geliyor bana
acıbademe fiyat sordum ilaçlarla beraber 10000 dediler.

anatoliom yada memorila gitsem hangi doktorun iyi olduğunu bilmiyorum.

En azından bir doktor ismi alabilsem.
uzun topiklere yazmıyorsanız cevap verilmiyor ne yazık ki halbuki benimde yardıma ihtiyacım var..
tekrar teşekkür ederim..
çok haklısın ....ama kimine göre iyi olan doktor kimine göre kötü bunun kesin cevabını alamassın bence burda...kendin doktorla görüştüğünde ona inanman önemli .....ben 3 defa tüp yaptım maalesef başarı sağlayamadım
hemde bu işte prof olmuş çok tanınmış bi doktora .gerçi biizm ciddi sorunlarımız var eşimle ....
4ncü denemeyi nerde yapıcam bilmiyorum kime inanıyım kime güveneyim bilemedim....bence bu işler nasip kısmet ...rabbim sana aratmasın en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın ..

Canim once tip fakultesunde yaptirsan. 2 kez yapiyirlar ve sanirim ilac parasi haric para alinmiyor.en fazla yumurta toplama alinir tas catlasa hepsi 1500tl civari.
Boyle bi hakkin varken bunlari dene derim.elindeki parayla 2 tup bebek deneme sansin olur.

çok haklısın ....ama kimine göre iyi olan doktor kimine göre kötü bunun kesin cevabını alamassın bence burda...kendin doktorla görüştüğünde ona inanman önemli .....ben 3 defa tüp yaptım maalesef başarı sağlayamadım
hemde bu işte prof olmuş çok tanınmış bi doktora .gerçi biizm ciddi sorunlarımız var eşimle ....
4ncü denemeyi nerde yapıcam bilmiyorum kime inanıyım kime güveneyim bilemedim....bence bu işler nasip kısmet ...rabbim sana aratmasın en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın ..
canımm Allah sabrını arttırsın.
umarım bu imtihandan başarı ile çıkar bebeklerini kucagına alırsın..
Bak bebeklerini dedim Rabbim söyletti :)
İkiz olsun sağlıkla büyütürsün inaşallah...
Haklısın demek ki bir kaç hastane belirleyip içime sinene kadar görüşeceğim.
en azından sayıyı üçe indirseydim ..iyiydi.. :)

Canim once tip fakultesunde yaptirsan. 2 kez yapiyirlar ve sanirim ilac parasi haric para alinmiyor.en fazla yumurta toplama alinir tas catlasa hepsi 1500tl civari.
Boyle bi hakkin varken bunlari dene derim.elindeki parayla 2 tup bebek deneme sansin olur.
Gerçekten mi ?
Şartları falan var mı?
Aşılama yaptırmış olamk falan gibi..
Ya öyle bir hakkım varsa çok sevinirim..
Zorlukla biriktiriyorum..
Hepsi arkamdan dua edecek bir yavrum olsun diye..
dur ben bi araştırayım..
Allah senden razı olsun :)

Özel tüp bebek topiginden anketlere bakin en basarili hastane neresiyse secin.ankarada baskent üniversitesiydi en son.

Gerçekten mi ?
Şartları falan var mı?
dur ben bi araştırayım..
Allah senden razı olsun :)​
Canim seyyan adli uye 6.tup bebegini bu sekilde yaptirdi ve hamile :) insaallah rabbim yormadan verir.
Gercekten zor bir surec. Ayrica ankarada yeni acilan tup bebek merkezleri acilisa ozel bedava tup bebek yapiyor.bunkara da bak derim

Gerçekten mi ?
Şartları falan var mı?
dur ben bi araştırayım..
Allah senden razı olsun :)
Canim seyyan adli uye 6.tup bebegini bu sekilde yaptirdi ve hamile :) insaallah rabbim yormadan verir.
Gercekten zor bir surec. Ayrica ankarada yeni acilan tup bebek merkezleri acilisa ozel bedava tup bebek yapiyor.bunkara da bak derim
Amin..
Rabbim kimseye aratmasın..
Üstelik ben çok yorgunum..
Ne olur Rabbim beni bir de bu konuda yorma..
Bakıcam canım teşekkür ederim..

Merhabalar
Ben de tup bebekle anne oldum.Bebegim su an 2,5 aylik.Tup bebek surecinde surekli kadinlar kulubune girer yazilanlari okurdum.Hala zaman zaman girip okuyorum belki bende birilerine yardimci olurum diye.Seninde konu basliginda Ankara'yi gorunce yazmak istedim.
Ben 3. denememde Baskent Universitesi' nde Prof.Dr.Hulusi Bulent Zeyneloglu sayesinde hamile kaldim ve onun sayesinde saglikli bir sekilde dogum yaptim.Diger 2 demem baska bir doktorla baska hastanelerde olmustu ve bana hem zaman hem para kaybettirdiler.
Hulusi Bey sizden gereksiz hic bir test istemez vaktinizi ve paranizi bosuna harcatmaz.Tek kotu tarafi cok kalabalik bir klinik bu da basari oraninin yuksek olmasindan kaynaklaniyor.
Bu zorlu surecte Allah yardicin olsun.Umarim hersey istedigin gibi olur ve bebislerini saglikla kucagina alirsin...

Bende 3.tup bebek tedavisini goruyorum baskent hastanesinde hulusi beye giudiyorum tam tavsiye edecektimki baska bir arkadasim onermis kesinlikle hulusi bey ve goksen bey cok cok iyiler herseyden once insan gibi davraniyorlar bize ben daha once baska bir tıp fak olmustum asilama ve tuplerimi ama inanki cok vakit kaybetmisim orda umarim bende bu tedavimin sonunda hamile kalirim

Devlet hastanelerinin de tüp bebek merkezleri oluyor ankarada var mı bilemiyorum, 3 yıl korunmadan bebek sahibi olamayan çiftlere ücretsiz üstelik

Back
X