Vajinüsmüsü yendimm

Aysemaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
1
-3
1
Öncelikle merhaba hanımlar. Vajinüsmüs tedavisi için yoğun bir araştırma yaptım. Sonunda cesaret edip Hera Klinik'e gittim. Doktorumuz Servet hanım(jinekolok) nazik ve hassas şekilde muayenemizi gerçekleştirdi. İlk korkuyu orada biraz aştık. Sonrasında terapistimiz Safinaz hanım çok anlayışlı ve bir o kadarda sabırlı davranarak bizi bu sürece hazırladı. Safinaz hanım ve eşimin desteğiyle 6 günlük kısa sürede vajinüsmüsü yendim. Doktorumuz Süleyman beyin yazıları ilham kaynağımız oldu. Bu süreç bittikten sonra da desteğini esirgemeyen Safinaz hanıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman benimle bir abla gibi şevkatle. Bize desteklerini sürdürüyor.Daha fazla bekleyip düşünmeye ve bu stresle tek başınıza mücadele etmeye gerek olmadığını göreceksiniz. Sağlıcakla kalın.

Öncelikle merhaba hanımlar. Vajinüsmüs tedavisi için yoğun bir araştırma yaptım. Sonunda cesaret edip Hera Klinik'e gittim. Doktorumuz Servet hanım(jinekolok) nazik ve hassas şekilde muayenemizi gerçekleştirdi. İlk korkuyu orada biraz aştık. Sonrasında terapistimiz Safinaz hanım çok anlayışlı ve bir o kadarda sabırlı davranarak bizi bu sürece hazırladı. Safinaz hanım ve eşimin desteğiyle 6 günlük kısa sürede vajinüsmüsü yendim. Doktorumuz Süleyman beyin yazıları ilham kaynağımız oldu. Bu süreç bittikten sonra da desteğini esirgemeyen Safinaz hanıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman benimle bir abla gibi şevkatle. Bize desteklerini sürdürüyor.Daha fazla bekleyip düşünmeye ve bu stresle tek başınıza mücadele etmeye gerek olmadığını göreceksiniz. Sağlıcakla kalın.
Perşembe hesabı açıp cuma bu konuyu açman biraz reklam kokmuş gibi buralar 😀
Gerçekse ne mutlu sana ams bsriz reklam gibi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bu hastalıkla mücadele eden okadar insan varki biride bendim.. cidden para için bu şekilde yapmayın .. bu şekilde anlatıcağınıza belkide süreci anlatsanız nasıl yendiğinizi neler yaptığınızı belki insanlara daha faydalı ve motive etmiş olursunuzz..

Perşembe hesabı açıp cuma bu konuyu açman biraz reklam kokmuş gibi buralar 😀
Gerçekse ne mutlu sana ams bsriz reklam gibi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bu hastalıkla mücadele eden okadar insan varki biride bendim.. cidden para için bu şekilde yapmayın .. bu şekilde anlatıcağınıza belkide süreci anlatsanız nasıl yendiğinizi neler yaptığınızı belki insanlara daha faydalı ve motive etmiş olursunuzz..

Hera klinik düzenli olarak açtırıyor bu konuları hep denk geliyorum.

Yeğenimin boya ödevini yaparken kullanmadığım elimle kalemi tutuyorum ki çocuk yapmış gibi olsun.
Bu konu da öyle,halktan biri yazmış gibi olsun diye jinekolok, vajinüsmüs falan - bozuk kelimeler koymuşlar😂
Atladiklari bir şey var ki böyle yanlış kelime kullanan biri bu kadar düzgün cümle kurmaz 😆 üstelik -de'ler düzgün kullanılmış 🤔

Mfk yöntemi konusu nasil açılıp yasak geliyorsa klinik isimlerinde yasak gelmeli yada başka reklam kokusu olan ne varsa hepsine .. . .. x hanıma y beye ww kliniğe teşekkür mektubunuxu yazın . Kanaatimce burası teşekkür mercii degil.
Bu illetten kurtulduğunuzu dile getirirsiniz soran olursa da özelden klinik ismi verirsiniz.
Yenmenize sevindim. :KK19:

Yeğenimin boya ödevini yaparken kullanmadığım elimle kalemi tutuyorum ki çocuk yapmış gibi olsun.
Bu konu da öyle,halktan biri yazmış gibi olsun diye jinekolok, vajinüsmüs falan - bozuk kelimeler koymuşlar😂
Cidden direk aklıma o geldi benimde, bilerek kelimeleri bozmuş ahh ahh🤦🏼‍♀️😀😀

Bu hastalığı evde yenen bir sürü insan var, o kadar para vermeye gerek yok. Reklam için yapmayacağınız şey yok, ben burdaki arkadaşların anlattıkları sayesinde yendim, tam da yenmiş sayılmam hala, bu hastalık öyle 3 günde 6 günde yenilecek bir hastalık değil, böyle diyenler hasta değil zaten, insanları kandırmayın artık

Cok sevindim sizin adiniza ben de doktora gittim butun ev odevlerinde basari sagladim ama gercek iliski noktasinda o basinc noktasi benim tekrar kasilmama neden okuyor ve iliski kendimi cekiyorum sorunum o basinci asamamak acaba bunu asabilen arkdaslar varsa ve yardimci olurlarda cok mutlu olurum

reklamlarda imlaya dikkat edilmiyor müydü ya? :P

Back
X